GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

De Magical Hortensia brengt kleur in de tuin! In de maand mei staat de Hortensia volop in de aandacht bij GroenRijk 't Haantje. Om specifiek te zijn: de Magical Hortensia. De actie: je ontvangt een bloemrijk plantschepje als je twee Magical Hortensia’s aanschaft. Het is dus een goed moment om kennis te maken met de Magical Hortensia. Met deze plant heb je jouw ideale balkon, terras of kamerplant gevonden. Magie is het toverwoord van deze groep hortensia’s. En wel magie vanwege de kleur. Deze Hortensia’s zijn geselecteerd op hun verkleurende eigenschappen en robuuste bloemen.

Kleurstelling Magical Hortensia

Magical Hortensia’s veranderen in één seizoen zeker drie à vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien lang. Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook als kamerplant is het een prachtige blikvanger. GroenRijk 't Haantje presenteert de veelzijdige Magical Hortensia prominent op de winkelvloer en als je langs komt vertellen we je graag meer over de standplaats en verzorging van deze plant.

Actie gratis plantschepje bij de Hortensia?

De actie loopt van woensdag 12 t/m dinsdag 18 mei in alle GroenRijk-vestigingen. Bij aankoop van twee Magical hortensia’s krijg je een plantschepje t.w.v. €7,50 van ons cadeau. Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product uitgegeven als de schepjes op zijn. Bekijk onze openingstijden om je bezoek te plannen!.
 

Actie Magical Hortensia