Vuurwerk verkoop bijna van start!

Vuurwerk verkoop bijna van start!

Koop uw vuurwerk in de winkel of online!

Wilt u ook knallend het jaar 2017 in? Dat kan met Haantje vuurwerk! Kom dan 29, 30 of 31 december 2016 naar ons tuincentrum in Rijswijk.

Met oud en nieuw steekt heel Nederland massaal vuurwerk af. Woont u in Rijswijk en omgeving? Kom dan eens naar ons tuincentrum, wij hebben een breed aanbod vuurwerk. De laatste drie dagen van het jaar kunt u vuurwerk bij ons kopen, 29, 30 en 31 december 2016 of voorbesteld vuurwerk afhalen.

Soorten vuurwerk bij ons tuincentrum

U kunt bij ons tuincentrum in Rijswijk terecht voor heel veel vuurwerk van vuurrpijlen, fopvuurwerk, tot het grotere knalvuurwerk. Van sterretjes en vuurpijlen tot de grote bazen zoals cakeboxen en hele vuurwerkpakketten. Wij zijn een echte vuurwerkwinkel met groots aanbod. Ons vuurwerk is onder te verdelen in:

  • Siervuurwerk
  • Knalvuurwerk
  • Fopvuurwerk

Tijdens de laatste 3 dagen van het jaar kunt u ook uw voorbestelde vuurwerk komen ophalen. Wij hopen u te zien op 29, 30 of 31 december.

Contact

Voor goed en veilig vuurwerk komt u naar ons tuincentrum in Rijswijk! Vergeet niet een veiligheidsbril mee te nemen, want veiligheid staat voorop!