Activiteiten

Woensdag 4 oktober is het dierendag en daarom maken wij een dierenmasker! Ga jij voor een olifant, zebra, uil, aap of tijger? De keuze is reuze! Er is een vrije inloop tussen 13:00 uur en 16:00 uur.  Prijs: €2,50 per stuk inclusief limo met iets lekkers. 

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 4 oktober komt de dierenarts weer langs op onze dierenafdeling. Je kan hier onder andere terecht voor advies, vaccinaties en gezondheidscheck.   Het is een vrije inloop, dus je hoeft geen afspraak te maken. De dierenarts is er tussen 14:00 en 16:30 uur.

Lees meer...
Datum:

Zaterdag 7 oktober kun je een gratis schetsontwerp laten maken voor een groene tuin op het Groen Klimaatplein in Groenrijk ’t Haantje. Drie professionele tuinontwerpers staan dan klaar om jouw tuin te veranderen in een groene oase waar minder hitte en wateroverlast is en dieren graag komen. Woon je in de regio en wil je zo’n groene tuin? Meld je dan snel aan, want vol = vol...

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 11 oktober komt Jenneke van het kinderkledingmerk POMPdeLUX langs om de nieuwe collectie van POMPdeLUX te laten zien. ...

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 11 oktober komt de Verteltante bij ons langs in het Tuincafé!   De voorstelling is tijdens de Kinderboekenweek en het thema gaat over huisdieren.  De voorstelling begint om 10 uur en zal ongeveer 30-45 minuten duren.

Lees meer...
Datum:

In de week van 12 oktober is het Kinderboekenweek en daarom maken wij een boekenlegger voor in jouw lievelingsboek in ons tuincafé! Er is een vrije inloop tussen 14:00 uur en 17:00 uur.  Prijs: €2,50 per stuk inclusief limo met iets lekkers.   

Lees meer...
Datum:

Hoera, het is herfstvakantie! Maandag 16 oktober knutselen wij een uiltje van hout met vliegende vleugeltjes.  Er is een vrije inloop tussen 10:00 uur en 13:00 uur. Prijs: €2,50 per stuk.   

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 15 november komt de Verteltante bij ons langs in het Tuincafé!   De voorstelling is in het thema van Sinterklaas. De voorstelling begint om 10 uur en zal ongeveer 30-45 minuten duren.

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 13 december komt de Verteltante bij ons langs in het Tuincafé!   De voorstelling is in het thema van Kerst De voorstelling begint om 10 uur en zal ongeveer 30-45 minuten duren.

Lees meer...
Datum:

Maandag 18 december knutselen wij een kerstkrans. Geef de krans een mooie kleur en versier hem daarna met hulststickers en kerstpompons. Er is een vrije inloop tussen 14:00 uur en 17:00 uur.  Prijs: €2,50 per stuk.

Lees meer...
Datum: