Activiteiten

Vanaf maandag 20 maart hebben we een leuke actie in het Tuincafé. Limonade met een paascupcake voor €1,50. De actie loopt tot 10 april.

Lees meer...

Op woensdag 5 april hebben we weer een leuke kinderworkshop op de planning staan. Maak je eigen bloementaartje! Het taartje kan je zelf versieren met bloemen en decoratie. Er is een vrije inloop van 13:00-16:00, aanmelden is dus niet nodig. De workshop kan met een beetje hulp gedaan worden vanaf 4 jaar. Meedoen met de workshop kost €5. Dit kan je afrekenen bij de kassa. 

Lees meer...
Datum:

Op dinsdag 25 april en vrijdag 5 mei kan je bij de dierenafdeling je eigen pauw maken! Van zoutdeeg creëer je zelf een pauw, te versieren met veren en een paar oogjes. De pauw kan afgebakken worden onder lage temperatuur met versiering of je kan het laten drogen aan de lucht...

Lees meer...
Data:

Pak je kleedje en de spullen maar van zolder! Op donderdag 27 april is het Koningsdag en daar hoort natuurlijk een kleedjesmarkt bij! Vanaf 9:00 uur ben je van harte welkom om je spullen klaar te zetten op ons parkeerterrein. De kleedjesmarkt duurt van 10:00 tot 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Een plekje of langskomen is beiden gratis. Ons tuincentrum is op Koningsdag open van 10 tot 17 uur.

Lees meer...
Datum: