Activiteiten

Zondag 26 mei is er een mini fotoshoot in ons tuincentrum. Ontvang één portretfoto digitaal in hoge kwaliteit inclusief edit voor €30 euro per kind. Keuze uit een foto met of zonder bloemenkroon. Na de shoot ontvang je een Groenrijk cadeaukaart ter waarde van €5 euro! Meld je snel aan via [email protected]

Lees meer...
Datum:

Heb je last van insecten of ziekten in je planten? Op 29 mei komt er een deskundige langs om je te adviseren over ziektes en beestjes in/op planten.   De Tuindokter zal van 10:30 tot 16:30 uur te vinden zijn in het tuincentrum.

Lees meer...
Datum:

Op woensdag 5 juni kan je tussen 14:00-16:00 uur een schepje (leuk voor Vaderdag!) komen verven bij 't Haantje! Er is een vrije inloop, maar op=op. De kosten zijn €2,50 per knutsel.    Wil je met een grotere groep komen? Mail dan van tevoren naar [email protected]. Dan bespreken wij samen de mogelijkheden in verband met de beschikbare ruimte.

Lees meer...
Datum:

De Verteltante komt langs met een voorstelling die speciaal is ontworpen voor peuters en kleuters! Elke voorstelling neemt je mee op een uniek avontuur met een eigen thema. De voorstelling begint om 10:00 uur in het tuincafé en duurt ongeveer 30-45 minuten. Deelname aan de voorstelling is gratis. Kom je genieten van dit gezellige uitje? 

Lees meer...
Data: en meer...

Om de twee maanden komt de dierenarts bij ons langs in het tuincentrum. Je kunt bij hem terecht voor advies, vaccinaties en een gezondheidscheck voor je huisdier.   Je hoeft van tevoren geen afspraak te maken, er is een vrije inloop. De dierenarts staat voor je klaar tussen 14:00 en 16:30 uur.

Lees meer...
Data: en meer...