Dierenwinkel Rijswijk

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Rijswijk? Bij GroenRijk 't Haantje vindt u alles voor uw huisdier. In ons tuincentrum hebben we een complete dierenwinkel ingericht met een ruim assortiment dierenbenodigdheden en accessoires voor uw:

In onze dierenwinkel, bij ons ook wel het DierenRijk genoemd, vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes.

Wij hebben ook aan de dieren in uw tuin gedacht. U kunt ze in de dierenwinkel in Rijswijk kopen, maar ook online bestellen. In onze webshop bieden wij onder andere bijenhuisjes, vogelhuisjes, vogelvoer en nestkastjes.

Complete dierenwinkel in Rijswijk

Of u nu voor knaagdieren kijkt of vissen voor in uw aquarium, vissenkom of vijver, zorg altijd dat u een juiste overweging maakt. Laat u goed adviseren door onze specialist in de dierenwinkel van GroenRijk Rijswijk. U heeft dan jarenlang plezier van uw huisdier, maar ook de lasten.  Een konijn vraagt bijvoorbeeld veel aandacht en knaagdieren willen actief bezig zijn. Uw hond vindt het leuk om achter een balletje aan te rennen en uw kat vindt een lekker warm kussen wel fijn om heerlijk op te rusten. Onze knaagdieren in de dierenwinkel in Rijswijk vinden het heerlijk om geaaid te worden, dus schroom u niet om te vragen of uw zoon of dochter de lieve konijntjes mag aaien. Kijk op onze website voor de laatste aanbiedingen en verwen uw huisdier met een klein extraatje.

Contactgegevens GroenRijk 't Haantje

Mocht u meer informatie nodig hebben voor bijvoorbeeld een bepaalde voeding voor uw huisdier. Bezoek onze dierenwinkel in Rijswijk en laat u goed adviseren door één van onze deskundige medewerkers van onze dierenwinkel. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens, openingstijden, routebeschrijving, en vacatures. Onze medewerkers helpen u graag in onze dierenwinkel in Rijswijk met vragen!