Kerstboom Delft

Zonder kerstboom geen Kerst, toch? Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Als het donker is in de omgeving van Delft, branden de mooie kerstlichtjes in alle straten en is iedereen bezig met de kerstboom optuigen. Of u nu een kunstkerstboom heeft die u elk jaar weer kunt gebruiken of een echte Nordmann kerstboom, Kerst is een feestje. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, vlakbij Delft hebben wij een uitgebreid kerstassortiment. Van kunstkerstbomen tot kerstverlichting en kerstversiering. De verkoop van echte kerstbomen (met of zonder kluit) begint vanaf november dus wees er snel bij! Kom ook eens naar onze geweldige kerstshow. Proef de sfeer met Kerst in ons tuincentrum vlakbij Delft

Kerstboom verkoop nabij Delft

Voor een echte kerstboom komt u naar GroenRijk 't Haantje in de buurt van Delft. De fijne geur van dennennaalden brengt de Kerst in uw huis. Lees meer over onze echte kerstbomen en bekijk ons hele kerstassortiment:

We hebben verschillende kerstverlichting voor uw kerstboom, heeft u voorkeur voor LED, flikkerend of misschien wel gekleurde lichtjes? Doe inspiratie op bij onze kerstshow. Ook voor decoratie als kersthuisjes, kerstdorpen en schaatsbanen komt u naar GroenRijk 'T Haantje. Heeft u nog een standaard voor uw kerstboom nodig? Ook die vindt u hier in ons tuincentrum. Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Ervaar het zelf en vergelijk verschillende kunstbomen. Bekijk ons assortiment Kerst ook online op onze webshop.

Contactgegevens GroenRijk 't Haantje

Bent u al helemaal in de kerststemming? Komt u dan naar onze kerstshow vlakbij Delft en neem gelijk een prachtige Nordmann kerstboom of Fijnspar mee! Voor extra openingstijden of dagen dat wij gesloten zijn rondom Kerst en Oud & Nieuw houdt u onze contactpagina even in de gaten. Hier vindt u ook onze adresgegevens en een routebeschrijving vanaf Delft.