DierenRijk - dierenwinkel

Bent u opzoek naar een dierenwinkel nabij Den Haag en Delft? In ons tuincentrum in Rijswijk bent u aan het juiste adres. Wat is er nu gezelliger dan een huisdier? De kat die 's avonds lekker bij u komt liggen, de hond waar u heerlijke wandelingen mee maakt, het konijn waar de kinderen zo leuk mee kunnen spelen. Wij bieden u een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Met een zeer ruim assortiment mogen wij onszelf ook wel een dierenspeciaalzaak noemen.

Het assortiment in onze dierenwinkel

Bent u op zoek naar een dierenwinkel met scherp geprijsd hondenvoer, hondenmanden, leuke speeltjes voor uw hond of kat, dieren medicijnen, voederbakjes voor uw huisdier, hondenkussens, kattenbakken, krabpalen of hondenriemen? U vindt het allemaal op onze dierenafdeling. 

Bezoek onze dierenspeciaalzaak met de kinderen

Zijn uw kinderen gek op dieren? Maak er een dagje uit van naar onze dierenwinkel nabij Den Haag en Rijswijk. Uiteraard bent u daarnaast van harte welkom in de rest van ons tuincentrum. Wij hebben tevens een gezellig tuincafé met een speelhoek voor de kinderen.

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? In de dierenwinkel in ons tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen.