Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Workshops

Kom voor een gezellige workshop naar ons tuincentrum in Rijswijk! In ons tuincentrum nabij Delft en Den Haag kunt u niet alleen winkelen voor uw tuin en interieur maar we geven ook regelmatig workshops aangepast aan het seizoen.

Koffie, thee, lekkers, gezelligheid, kletsen en creatief bezig zijn. Dat is wat u kunt verwachten van een workshop bij GroenRijk Rijswijk!

Reserveer en betaal nu gemakkelijk in onze webshop. Klik hier!

Workshops in Januari/Februari 2018

Workshop Green Life in a Big Bottle € 39,95 p/p (groot) of Little € 29,95 p/p (klein)
In een grote glazen fles maak je meerdere laagjes bodembedekkers en grond. Hierin zet je plantjes en dit word afgewerkt met mos en stenen. Door de fles met de kurk te sluiten blijft de plant zichzelf voeden.

Wanneer?
Vrijdagavond 12 Januari aanvang 19.00 uur
Zaterdagochtend 27 Januari aanvang 10.00 uur
Woensdagavond 31 Januari aanvang 19.00 uur VOL
Woensdagochtend 7 Februari aanvang 10.00 uur
Donderdagavond 15 Februari aanvang 19.00 uur

De workshop duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur en alle materialen zijn inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en veel lekkers :)


Green life in a bottle


Workshop Cozy Creative € 29,95 p/p
2 glazen op een schijf van een boomstam. Deze mag je vullen met bloemen die je zelf uitzoekt. De vaas wordt gedecoreerd met mos en diverse sfeer artikelen.

Wanneer?
Woensdagavond 24 Januari aanvang 19.00 uur
Zaterdagmiddag 24 Februari aanvang 13.00 uur

De workshop duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur en alle materialen zijn inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en veel lekkers :)

Cozy Creative


Schrijf u op tijd in voor de workshop

Reserveer en betaal nu gemakkelijk in onze webshop. Klik hier!
Wij adviseren u niet te lang te wachten met uw inschrijving, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! doe dit via onderstaand formulier of bij de infobalie van ons tuincentrum. Graag tot ziens bij GroenRijk Rijswijk!

Alle workshops duren gemiddeld 1,5 á 2 uur en alle materialen zijn inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en veel lekkers :)

Workshop voor groepen: Wilt u met een groep op een bepaalde datum een workshop volgen, mail of bel ons gerust. Daarvoor hebben wij volop mogelijkheden.

Schrijf u in voor één van de workshops!

Velden met * zijn verplicht.