Evenementen

Kom voor een gezellige workshop naar ons tuincentrum in Rijswijk! In ons tuincentrum nabij Delft en Den Haag kunt u niet alleen winkelen voor uw tuin en interieur maar we geven ook regelmatig workshops aangepast aan het seizoen.

Koffie, thee, lekkers, gezelligheid, kletsen en creatief bezig zijn. Dat is wat u kunt verwachten van een workshop bij GroenRijk Rijswijk!


Er worden in de diverse seizoenen leuke en creatieve workshops georganiseerd, mocht u daar meer over willen weten of over de mogelijkheden om met een groep te komen workshoppen, eventueel in combinatie met een lunch of een High tea in ons Tuincafe, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Stuur een mail naar:

workshops@hethaantjegroenrijk.nl


Alle workshops duren gemiddeld 1,5 á 2 uur en alle materialen zijn inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en veel lekkers :)

Workshop voor groepen: Wilt u met een groep op een bepaalde datum een workshop volgen, mail of bel ons gerust. Daarvoor hebben wij volop mogelijkheden.
Denkt u bijvoorbeeld aan een babyshower, vrijgezellenfeest etc. Uiteraard mogelijk om dit te doen in combinatie met een high tea, lunch of diner.


Op dit moment hebben wij nog geen workshops gepland staan. Hou onze facebook en instagram in de gaten, zodra er nieuwe workshops zijn gepland zullen we dat daar bekend maken.