Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Verasol Verandas

Verasol Verandas

Opzoek naar een Veranda van Verasol? Bezoek onze showroom nabij Den Haag bij GroenRijk Rijswijk. Wij zijn selected dealer van Verasol omdat wij achter de kwaliteit staan van deze leverancier. Verasol, is de beste keuze in:

  • Veranda's (overkappingen)
  • Tuinkamers
  • Schuttingen
  • en carports.

Niet voor niets leveren zij de overkappingen met 10 jaar fabrieksgarantie! U zult dus zeker langer genieten van het buitenleven met een overkapping van Verasol.

Het assortiment van Verasol 

Verasol is al 12,5 jaar een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda systemen. Met de Greenline, Profiline en Highline veranda biedt Verasol altijd een passende terrasoverkapping naar wens. Naast veranda's biedt Verasol ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Alle Verasol oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op maat geleverd. Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten.

Monteren van Verasol verandas

Het is mogelijk de veranda zelf in elkaar te zetten aan de hand van de handleiding. Er zijn tevens verschillende filmpjes op Youtube te vinden met uitleg over het monteren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om onze eigen vakkundige montageservice in te zetten.

Veranda's bekijken in onze showroom

Een keer komen kijken? In onze showroom staan diverse modellen voor u klaar om te bekijken en te betreden. Bezoek onze showroom Laan van 't Haantje 22 te Rijswijk.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, bel: 015-2126359

Bekijk hier de catalogus van Verasol Verandas