Grote tuinverbouwing met Lodewijk Hoekstra bij GroenRijk Rijswijk

Sinds zaterdag 1 september 2018 is het populaire televisie programma Robs Grote Tuinverbouwing terug met nieuwe tuinhelden! Rob Verlinden is gestopt met het programma als eerder aangekondigd en de nieuwe gezichten zijn de reeds bekende Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra. De bekendmaking van dit nieuwe gezicht bij vanaf heden "De Grote Tuinverbouwing" vond plaats bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk! 

De Grote Tuinverbouwing

In ons tuincentrum nabij Den Haag en Delft tussen de planten en tussen onze klanten kwam de pers langs voor de bekendmaking wie nu het nieuwe gezicht bij De Grote Tuinverbouwing zou worden. Lodewijk Hoekstra werd hier naar voren geschoven en samen vertelden ze over de nieuwe invulling van het huis- en tuinprogramma op SBS6. 

Duurzaam met groen

In het televisieprogramma zal Lodewijk Hoekstra in de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ met een speciale bus door het land rijden om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken in Nederland laat Hoekstra de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont hij verschillende tips en trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool en maakt hij kinderen bewust van duurzaamheid.

Rob Verlinden

Tuinicoon Rob Verlinden verdwijnt niet helemaal uit het programma. Hij reist in zijn nieuwe rubriek ‘Robs Wereld’ door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

GroenRijk blijft partner Grote Tuinverbouwing

Natuurlijk is ook GroenRijk weer als partner betrokken bij het televisieprogramma. Ook in het komende seizoen doet de GroenRijk-specialist weer mee. Deze medewerkers geven tips over leukste planten van het seizoen en de laatste groentrends. Kijk jij ook weer?

De Grote Tuinverbouwing wordt iedere zaterdag van 17.00 – 18.15 uur uitgezonden op SBS6. Zondagochtend rond 10 uur is de herhaling.