Gardendreams Veranda's

Op zoek naar een Veranda van Gardendreams? Ons tuincentrum in Den Haag bij GroenRijk Rijswijk is dealer van Gardendreams veranda's. Wij staan namelijk achter de kwaliteit staan van deze leverancier. Gardendreams, is de beste keuze in:

  • Veranda / Overkapping / Terrasoverkapping
  • Tuinkamer
  • Schutting
  • Carport

Bij Gardendreams bent u aan het juiste adres voor een mooie veranda. Gardendreams is een van de grootste leveranciers in de Europese veranda markt. Met de jarenlange ervaring leveren zij keer op keer kwaliteit. Niet voor niets geeft Gardendreams 10 jaar garantie op alle veranda's! U zult dus zeker langer genieten van het buitenleven met een overkapping van Gardendreams.

Een terrasoverkapping van Gardendreams

Gardendreams is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda systemen. Met de Legend Edition, Expert Edition en Superior Edition veranda biedt Gardendreams altijd een passende terrasoverkapping naar wens. Naast veranda's biedt Gardendreams ook carports, tuinkamers, onderhoudsarme tuinafscheidingen, glasscheidingswanden en outdoor cabins. Alle Gardendreams oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op maat geleverd. Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten.

veranda groenrijk rijswijkveranda groenrijk rijswijkveranda groenrijk rijswijkveranda groenrijk rijswijkveranda groenrijk rijswijkveranda groenrijk rijswijk

Monteren van Gardendreams veranda's

Het is mogelijk de veranda zelf in elkaar te zetten aan de hand van de handleiding. Er zijn tevens verschillende filmpjes op Youtube te vinden met uitleg over het monteren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om onze eigen vakkundige montageservice in te zetten.

Veranda's bekijken in onze showroom

Een keer komen kijken? In onze showroom staan diverse modellen voor u klaar om te bekijken en te betreden. Bezoek onze showroom Laan van 't Haantje 22 te Rijswijk.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, bel: 015-2126359

Bekijk hier de catalogus van Gardendreams Veranda's