Glas

Glas is zeer geschikt voor bloemen vazen, maar ook zeker voor planten die weinig grond nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan een orchidee. Dit staat prachtig in een glazen pot. Naast vazen hebben wij bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk ook windlichten en kandelaars van glas. Het luxe glas is zeer helder. Wilt u een wat robuustere uitstraling? Kies dan voor het gerecycelde groene glaswerk.

Vazen gemaakt van glas

Een bos bloemen staat natuurlijk prachtig in een glazen vazen. Glas heeft een zeer luxe uitstraling! Wij verkopen in ons tuincentrum in Rijswijk diverse soorten glazen vazen. De ene vaas is zeer geschikt voor tulpen en de andere vaas past perfect bij een gewoon boeket bloemen. Tegenwoordig is het ook helemaal hip wanneer u een stekje van een plant laat wortelen in een glazen vaas. Dit geeft het echte urban jungle gevoel! 

Windlichten en kandelaars van glas

Wij hebben in ons tuincentrum in Rijswijk ook een afdeling met woonaccessoires. Hier vindt u dan ook windlichten en kandelaars van glas. In een windlicht kunt u bijvoorbeeld sfeervolle kaarsen van Bolsius zetten. Het windlicht kunt u vervolgens neerzetten op de eettafel, in die kale hoek of op een zomerse avond buiten in de tuin. Ook glazen kandelaars geven veel sfeer in en om het huis. Combineer deze woonaccessoires met andere woonaccessoires zoals kussens.

Glazen vazen kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Glazen vaas kopen nabij Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar ons woonaccessoire afdeling met glazen vazen, windlichten en kandelaars? Breng dan snel eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Rijswijk. In ons tuincentrum kunt u inspiratie opdoen op het gebied van kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel een keer! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten