Gasbarbecue

Een gasbarbecue kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk, in onze showroom staan diverse barbecues opgesteld!

De voordelen van een gasbarbecue

Een gasbarbecue biedt u enkele voordelen ten opzichte van een houtskoolbarbecue namelijk de volgende: 

  • Een gasbarbecue is super snel klaar voor gebruik
  • Geen afval zoals uitgebrande kolen van de houtskoolbarbecue
  • De temperatuur van een gasbarbecue is eenvoudig te bepalen
  • De meeste luxe buitenkeukens zijn gasbarbecues

Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue.

De nadelen van een gasbarbecues

Er zitten ook nadelen aan een gasbarbecue, al worden die niet door iedereen zo ervaren. De charme en het gevoel bij het aansteken van een houtskool barbecue, dat beleeft u niet met een gasbarbecue. De vraag is hoe belangrijk dat voor u is? Misschien geeft u daar niet om en is een gasbarbecue dan wel gemakkelijk! De aanschafprijs van een gasbarbecue is over het algemeen hoger dan een houtskool barbecue, maar hij is wel zuiniger in gebruik. 

Merken Barbecues

Wij verkopen enkel barbecues van top kwaliteit. Onze merken zijn:

  • Barbecook
  • Outdoor chef
  • en Weber

Kom naar ons tuincentrum voor een uitgebreid advies, wij helpen uw graag bij het maken van de keuze voor een barbecue en de bijbehorende accessoires! Wilt u telefonisch advies, bel dan op: 015-2126359

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues