Gasbarbecue

Een gasbarbecue kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk? Kom dan naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. In onze mooie showroom staan diverse barbecues voor u opgesteld. Kom eens langs om barbecue-inspiratie op te doen!

De voordelen van een gasbarbecue

Naast de gasbarbecues vindt u in ons tuincentrum ook houtskool barbecues en elektrische barbecues. Een gasbarbecue biedt u enkele voordelen ten opzichte van een houtskoolbarbecue. Wij hebben wat voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Een gasbarbecue is super snel klaar voor gebruik.
  • Geen afval zoals uitgebrande kolen van de houtskoolbarbecue.
  • De temperatuur van een gasbarbecue is eenvoudig te bepalen. Zo kunt u grote stukken vlees op een lage temperatuur voor lange tijd laten garen.
  • De meeste luxe buitenkeukens zijn gasbarbecues.

Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. De charme en het gevoel bij het aansteken van een houtskool barbecue beleeft u echter niet met een gasbarbecue. Toch is dat lang niet voor iedereen een groot probleem. Misschien geeft u daar niet om en is een gasbarbecue dan wel gemakkelijk. De aanschafprijs van een gasbarbecue is over het algemeen hoger dan van een houtskool barbecue, maar daarentegen is hij wel zuiniger in gebruik. 

Schoonmaken van de gasbarbecue

Wanneer u heeft genoten van een heerlijke barbecue komt daarna het volgende: het schoonmaken van de barbecue. Een klus waar u waarschijnlijk niet naar uit kijkt, maar toch is het belangrijk om te doen. Voordat u begint met barbecueën is het belangrijk om het rooster in te smeren met bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloem. Op deze manier voorkomt u dat vlees, vis of groenten aan het rooster blijven plakken en vervolgens aanbranden. Wanneer u na het barbecueën de barbecue schoonmaakt, zult u merken dat de barbecue langer mee zult gaan. Bent u klaar met barbecueën, wacht dan niet tot de volgende dag met schoonmaken. Het vet en de etensresten kunnen aan het rooster aankoeken en dan is het rooster moeilijk schoon te maken. Een tip van onze bbq-expert: verwijder eerst de grote stukken etensresten. Vervolgens zet u de gasbarbecue aan op de allerhoogste stand en sluit de barbecue met de klep. Wacht ongeveer een kwartiertje en zo kunt u de overige etensresten gemakkelijk verwijderen met een barbecue borstel.

Een gasbarbecue koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Diverse merken gasbarbecue

Tegenwoordig zijn er veel diverse barbecue merken te koop. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u barbecues van top kwaliteit. Wij verkopen de volgende merken: 

Bent u benieuwd naar de barbecue collecties van bovenstaande merken? Kom dan snel langs in ons mooie tuincentrum!

Gasbarbecue kopen bij GroenRijk in Rijswijk

Kom naar ons tuincentrum voor een uitgebreid advies over gasbarbecues. Ook wanneer u op zoek bent naar een houtskool barbecue of elektrische barbecue bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen uw graag bij het maken van de keuze voor een barbecue en de bijbehorende barbecue accessoires! Wilt u telefonisch advies? Ook dat kan bij ons! Bel dan naar: 015-2126359 Wilt u langskomen in ons tuincentrum? Bekijk dan onze openingstijden en plan hieronder uw route. Graag tot ziens bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues