Zwembad

Blijf jij deze zomer ook gewoon lekker in eigen land? Zo erg is dat niet! Zeker niet als je een opblaasbare zwembad hebt. We verkopen in onze winkel en via onze webshop diverse opblaasbare zwembaden en jacuzzi's, voor kleine en grote tuinen. Met de zwembaden en jacuzzi's uit ons assortiment kan iedereen deze zomer een verkoelende duik nemen.

Bestel online!

 

Onze opblaasbare zwembaden

Wie wordt er nou niet blij van een eigen zwembad in de tuin?! Wij hebben verschillende zwembaden in ons assortiment. Van kinderzwembadjes tot zwembaden voor het hele gezin. En wil je wat meer luxe? Dan hebben wij zelfs opblaasbare jacuzzi's voor jou. De opblaasbare jacuzzi heeft een verwarmingssysteem waarmee je het water tot 40 °C kunt opwarmen. Ook heerlijk voor in de herfst/winter dus! Dankzij het zacht borrelende warme water kom je helemaal tot rust. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Spa's van Infinite.

Check ons hele assortiment opblaasbare zwembaden en jacuzzi's!

Waarom zou je een opblaasbaar zwembad moeten kopen?

Gekke vraag eigenlijk, want een eigen zwembad in de tuin is toch heerlijk?! Toch zetten we nog even een aantal voordelen op een rijtje voor je. 

  • Grootste voordeel is natuurlijk dat je de hitte even kunt ontsnappen door lekker te chillen in het koele water van het zwembad! Heerlijk!
  • Een opblaasbaar jacuzzi is ook verwarmd, dus ook wanneer de zon niet schijnt kun je genieten in het water. Zelfs met bubbels!
  • Je hebt een opblaasbaar zwembad zo geïnstalleerd, maar je haalt hem ook zo weer weg! Je laat hem leeglopen, je vouwt hem op en vervolgens zet je hem in de schuur. Zo hoeft een opblaasbaar zwembad nooit in de weg te staan.
  • Wij hebben verschillende formaten in ons assortiment. Zo is er altijd wel een zwembad die in jouw tuin past! Geen grote tuin nodig dus.

Nog meer plezier in jouw eigen zwembad

Wil je jouw kinderen helemaal blij maken? Wij hebben ook nog allerlei leuk waterspeelgoed in ons assortiment voor in het zwembad. Wat dacht je van de Watersplash Speedbal, een opblaasbare walvis of een waterpistool! Eigenlijk ook heel leuk voor volwassenen ;) Check ons hele assortiment zwembaden en waterspeelgoed!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen