Fakkels

Fakkels zorgen voor stoere sfeervolle verlichting in de tuin. Iedereen zal enorm genieten van de dansende vlammen en schaduwen. Voor iedere gelegenheid zijn onze fakkels geschikt. Niet alleen in de zomer maar zeker ook in de wintermaanden. Bijvoorbeeld om je gasten tijdens een winterbarbecue sfeervol te verwelkomen. Leuk is het om het pad naar je woning toe te markeren. Plaats de fakkels aan beide zijdes van het pad. Wij bieden verschillende fakkels aan van hoogstaande kwaliteit voor mooie prijzen! De fakkels zijn uiteraard alleen geschikt voor buitengebruik. Naast gebruik in de tuin worden ze veel gebruikt tijdens herdenkingen of wandeltochten. Het meest geschikt zijn dan de bamboe tuinfakkels met een lange stok.

Fakkels kopen

Wij verkopen verschillende fakkels. Bekijk ons assortiment in onze webshop detuinwinkelonline.nl of kom langs in het tuincentrum. Via de webshop koop je gemakkelijk en snel tuinfakkels wij bezorgen zelf in de regio. Voordat je over gaat tot het kopen van een tuinfakkel is het goed om de soorten fakkels te bekijken en daarin je keuze te maken!

Soorten fakkels voor in de tuin

  • Traditionele fakkels: de bekende tuinfakkel van bamboe die je zeer makkelijk in de grond kunt steken tevens geschikt om mee te wandelen
  • Zweedse fakkels: dit zijn grote houten blokken waar wij ook een standaard bij hebben "Zweedse fakkel standaard". Het is een natuurproduct zo kunnen de formaten verschillen. De Zweedse fakkel is gemaakt van een boomstam die gelijkmatig en gecontroleerd opbrandt. De lengte varieert van 20 cm t/m 50 cm met een diameter van 15 cm t/m 25 cm. Deze fakkel is een vorm van open vuur, zet de fakkel op een stenen ondergrond in een metalen bak, vuurkorf of bijbehorende standaard. De brandduur is afhankelijk van de houtsoort, breedte van de inkeping en de wind.
  • Strofakkels: een kartonnen cilinder op stok gevuld met stro en kaarsvet voor warmte en sfeer in de tuin

Fakkels bestellen?

In ons tuincentrum hebben wij diverse fakkels voor je klaar staan bestel online via: detuinwinkelonline.nl Wanneer je in onze webshop je fakkels besteld dan leveren wij binnen 2 tot 3 werkdagen in heel Nederland middels PostNL en in de regio met onze eigen chauffeurs extra snel.

Bestel online!

 

 

 

Zweedse fakkels kopen bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag en Delft

Fakkels kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wil je graag fakkels kopen met een lange brandduur? Uiteraard ben je welkom in ons tuincentrum. Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan hopen we je snel verder te helpen bij je aankoop van een fakkel. Tot snel!