Regenlaarzen

Wist je dat je bij ons ook regenlaarzen kunt kopen? In het najaar verkopen wij naast schoeisel tevens: mutsen, sjaals & handschoenen. Kortom je vind meer dan alleen het basisassortiment planten, tuingereedschap, potgrond en bloempotten voor binnen en buiten wat je in het tuincentrum zou verwachten.

Bestel online!

Schoeisel en regenlaarzen voor comfort in de tuin

Wij hebben in ons assortiment schoeisel waarmee je comfortabel de tuin in kunt gaan. Denk aan:

  • regenlaarzen (van o.a. de merken: Dunlop en Blackfox)
  • outdoor schoeisel
  • diverse soorten tuinklompen

De klompen en laarzen zijn er voor dames, heren en kinderen.

Blackfox regenlaarzen

Een hit zijn op het moment de laarzen van het merk Blackfox. Deze zeer warme en waterdichte regenlaarsjes zijn zodoende praktisch en trendy! Een ideale laars om te dragen tijdens het werken in de tuin, tijdens het wandelen of wanneer je even naar buiten moet als het regent. Kinderen kunnen er volop mee buitenspelen. Kortom een zeer handige laars voor dames en voor kinderen. Wij hebben ze voor dames en kinderen in diverse kleuren. Bekijk ons actuele aanbod Blackfox laarzen in onze webshop detuinwinkelonline.nl 

Regenlaarzen kopen in Rijswijk nabij Den Haag en Delft

Kom eens een kijkje nemen op ons tuincentrum bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Hier hebben we regenlaarzen en klompen voor je klaarstaan van de merken Blackfox en Dunlop. Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken wanneer je in Den Haag of Delft woont, dus kom gerust eens langs. Plan hieronder gemakkelijk je route:

Bezoek onze webshop

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin