Kindervuurwerk (Cat 1)

Opzoek naar kindervuurwerk in de omgeving Den Haag, Delft, Rijswijk? Dan kun je bij GroenRijk 't Haantje zeker slagen. Wij hebben het kindervuurwerk al klaar staan in ons tuincentrum of wil je het aanbod online bekijken? Dat kan natuurlijk ook middels de webshop.

Bestel vuurwerk online!

 

Categorie 1 kindervuurwerk is toegestaan

Aankomende jaarwisseling is het toegestaan om categorie 1 af te steken. Voor de jonge vuurwerk fans zijn er dus nog volop mogelijkheden! Maar categorie 1 vuurwerk kan zeker ook op latere leeftijd nog leuk zijn. Je bent zo oud of jong als je je voelt! Door de zeer minimale hoeveelheid kruit is het een stuk veiliger dan regulier vuurwerk, dat is een groot voordeel. Ons advies is om wel een aansteeklont te gebruiken bij het aansteken. Van ons krijg je altijd een gratis vuurwerkbril en lont is bij iedere bestelling. Ook tijdens de losse verkoop. Wij hebben kindervuurwerk pakketten en losse vuurwerk artikelen in de verkoop. Denk aan:

  • Knalerwten
  • Spinnende grondbloemen
  • Fonteinen en huilfonteinen
  • Handfakkels
  • Vuurspuwende lichtzwaarden
  • Crackers (knetter rotjes)
  • Sterretjes van 30, 50 en 70 cm (extra lang genieten van super lange sterretjes)
  • En nog veel meer kindervuurwerk! Iedereen vanaf 12 jaar mag dit vuurwerk kopen en afsteken!

Uitgelicht kindervuurwerk

Wel eens gehoord van de schijtlijster vogel? Leslie heeft dit product op de markt gebracht, de kinderen zullen ervan in een deuk liggen! Slechts € 0,99 per stuk! Hieronder het demo filmpje van dit kindervuurwerk!

 

Kindervuurwerk bestellen bij Haantje vuurwerk

Wil je er zeker van zijn dat je dit jaar het kindervuurwerk van je keuze in huis hebt? Dan adviseren wij je om snel te bestellen, wij verwachten een enorme drukte. Het is de vraag hoeveel jaar we nog vuurwerk mogen afsteken, wij hopen natuurlijk nog vele jaren! Wanneer je online besteld hebt houden we het kindervuurwerk voor je apart of kom langs in de winkel en neem je categorie 1 vuurwerk gelijk mee naar huis. Op het moment is er al kindervuurwerk verkrijgbaar in de winkel, er komt wekelijks assortiment bij dus het aanbod zal nog groeien. Wil je meer informatie over ons categorie 1 vuurwerk, dan kun je uiteraard altijd met ons bellen via: 015-2126359 

Bestel kindervuurwerk online!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk