Vuurkorf

Geschikte vuurkorf kopen? Wil je ook een gezellige vuurkorf op je terras? Bij ons kies je uit diverse modellen of je nu zoekt naar een klein model of groot model. Genieten van een vuurkorf doe je alle seizoenen van het jaar. Wel eens gedacht aan een BBQ in de winter in plaats van in de zomer. Deze trend zet zich steeds verder door, en waarom ook niet? De gerechten van de BBQ smaken het hele jaar goed! Dit is nu echt een lifestyle aan het worden om jaarrond in de tuin te koken en te genieten. Het is een manier van leven, een manier van zijn, 365 dagen per jaar genieten van sfeervolle en verwarmende vlammen.

Bestel een vuurkorf online!

 

Vuurkorfschaal of vuurkorf van Cookking kopen

Wij verkopen vuurkorfschalen en vuurkorven van het merk Cookking. Dit is al 27 jaar een kwaliteitsmerk uit Polen met handgemaakte producten. Sinds kort is dit merk verkrijgbaar voor de Nederlandse consumenten. Een vuurkorf heeft een vrij smal ontwerp veelal voorzien van spijlen daardoor krijgt het hout meer ruimte voor zuurstof. Daardoor kan het vuur hoger opgestookt worden. Het nadeel is dat er ook hout tussen de spijlen kan vallen. Het is door de spijlen niet mogelijk om op houtskool te grillen, dit omdat je geen houtskoolbodem kunt leggen. Een vuurkorf is dus met name geschikt om een vuurtje in te stoken. Daarentegen is een vuurschaal wel geschikt voor een bedje houtskool om wat op te grillen als je in het bezit bent van een grillplaat. Zo heeft een vuurkorfschaal een dubbele functie, geschikt als barbecue of als haard om gezellig omheen te zitten. Aangezien een vuurschaal kleine pootjes heeft is het wel zaak dicht bij de grond te zitten op bijvoorbeeld op een loungeset om te genieten van de warmte. In het geval je zeker wilt zijn dat er geen sprake is van rookvorming dan kun je beter voor een tuinhaard kiezen. Dit is een gesloten vuurkorf voorzien van een schoorsteen.

Vuurkorf, vuurschaal of tuinhaard kopen in onze webwinkel of in het tuincentrum

In onze webwinkel detuinwinkelonline.nl bieden wij een ruim assortiment vuurkorven, tuinhaarden en vuurschalen aan. Neem alvast een kijkje in onze webshop of kom naar ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag.

Bestel een vuurkorf online!