Kerstpakketten

Opzoek naar een origineel kerstpakket voor relaties of personeel? Wij weten zelf als geen ander hoe moeilijk het soms is om een origineel cadeau / kerstpresentje te bedenken voor kerst. Je wil uiteindelijk met een origineel cadeau voor de dag komen. GroenRijk 't Haantje denkt hier graag in mee. Wij hebben 3 verschillende kerstpakketten samengesteld.
Bestel de kerstpakketten via het formulier onderaan deze pagina!

Kerstpakketten voor de thuiswerkers

2020 is het jaar van de thuiswerker. Misschien wel het eerste jaar waarin deze manier van werken meer en meer de standaard wordt. Wij hopen met de volgende kerstpakketten het thuiswerken wat aangenamer te maken voor iedereen. Gebleken is dat planten zorgen voor een verhoogde creativiteit, productiviteit en een beter concentratievermogen. Kortom ideaal nu in deze periode waarin we meer thuis zijn dan ooit!

Inhoud kerstpakket 1: diffuser, diffuser olie en lepelplantje t.w.v. € 45,-

Het pakket bestaat uit een diffuser met USB aansluiting, olie voor de diffuser en een Spathiphyllum. Dit exotische plantje staat beter bekend als lepelplatje of vaantjesplant. En heeft een sterke luchtzuiverende werking. De Lepelplant staat hoog in het top lijstje van luchtzuiverende planten, dit komt door zijn grote bladeren. Benoemenswaardig is dat dit plantje schadelijke stoffen zoals benzeen en formaldehyde uit de lucht haalt.

Onderdelen kerstpakket 1:

  • MyMist diffuser van Boles d’olor
  • Geurolie van Boles d’olor
  • Lepelplantje

Inhoud kerstpakket 2: Terrarium t.w.v. € 25,-

Het is groen en je hoeft er nauwelijks iets aan te doen; een terrarium. Een echte eyecatcher voor in huis! Maat: +/- 20cm doorsnede.

Inhoud kerstpakket 3: cadeaubon + varen vanaf € 20,- 

Zijn veel van je werknemers thuis aan het werk? Geef een cadeaubon in combinatie met luchtzuiverende varen cadeau! Varens zorgen voor een gezonde leefomgeving. Deze mooie planten zuiveren de lucht. Varens kan je het beste een plekje half in de schaduw geven. Wij raden aan de grond licht vochtig te houden. Daarnaast bevat dit pakket een cadeaubon met een waarde van jouw keuze. Wij hebben een breed assortiment in ons tuincentrum en daarom denken wij dat iedereen goed kan slagen in ons tuincentrum. De keuze kan vallen op een mooie vaste plant, een buitenhaard, een heerlijke plaid, een nieuwe heggenschaar of een prachtige bos bloemen, of kaarsen van bijvoorbeeld WoodWick voor ieder wat wils!

Onderdelen kerstpakket 3:

  • Varen t.w.v. € 10,- ​*exclusief pot
  • Cadeaubon met waarde naar keuze

Kerstpakketten bestellen en bezorgen

Via onderstaand formulier kun je de kerstpakketten bestellen. Wij snappen dat de kerstpakketten in veel gevallen bezorgd moeten worden gezien het vele thuis werken.
Bezorgen bieden wij dan ook aan voor een tarief van € 6,95 per adres door heel Nederland. Zijn er vragen? Bel ons op: 015-2126359.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT >>

PostNL bezorging Kerstpakketten

Bestelformulier kerstpakketten

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow