Zena vuurwerk

Ga knallend het nieuwe jaar uit met Zena vuurwerk! Naast het vuurwerk van Red WireFunke, Luypaers, Essentials, Katan en Dumbum vind je bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk ook Zena vuurwerk! Hier kun je terecht voor onder andere siervuurwerk, vuurwerkpakketten, en kindervuurwerk. Weet je al welk vuurwerk jouw favoriet is? En woon je in de omgeving Delft, Rijswijk en Den Haag? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze vuurwerkwinkel!

Het vuurwerk assortiment van Zena

In het assortiment van Zena vind je diverse soorten vuurwerk. Bij Zena vind je voor jong en oud het mooiste vuurwerk. Ook voor kinderen is er Categorie 1 vuurwerk. Categorie 1 vuurwerk kan het hele jaar door worden afgestoken. Heb je dus een feestje en wil je graag wat sterretjes? Dat vind je gewoon bij Haantje vuurwerk! Wanneer je het vuurwerk gaat afsteken, is het belangrijk om dit op een veilige manier te doen. Gebruik bijvoorbeeld altijd een vuurwerkbril, deze krijg je van ons bij je bestelling! Dit beschermt jouw ogen tegen letsel. Steek het vuurwerk nooit af in je hand. Dit is erg gevaarlijk. Het kan namelijk zo zijn dat het vuurwerk meteen in jouw hand afgaat. Daarnaast is het gebruiken van een aansteeklont ook erg belangrijk. Heb je mooi Zena siervuurwerk gekocht en wil je dit gaan afsteken? Zorg dan dat het vuurwerk stevig staat, zodat je het veilig kunt afsteken.

Categorie 1 en Categorie 2 vuurwerk van Zena

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vind je prachtig categorie 1 (kindervuurwerk) en categorie 2 vuurwerk. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Sterretjes
  • Knalerwten
  • Fonteinen
  • Compounds
  • Cakeboxen
  • Draaizonnen

Ondanks dat bepaalde soorten vuurwerk nu verboden zijn, hebben wij alsnog een zeer ruim assortiment vuurwerk. In 2019 was knalvuurwerk, vuurpijlen en single shots (erg bekend als Thunderking) nog toegestaan. Deze zijn vanaf 2020 verboden. Voor de populaire single shots hebben we als alternatief de Single tubes. Single tubes - Haantje vuurwerk

Voor iedereen zit er iets tussen! Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom langs in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk om het assortiment te bekijken! Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, zij kunnen je alles vertellen over het vuurwerk en laten je het nieuwste vuurwerk zien. Kom dus gerust langs in onze vuurwerkwinkel. Vanaf de eerste week van december hebben wij de vuurwerk showroom voor je klaar staan. Hier kun je het voorbeeld vuurwerk bekijken, al je vragen stellen en een bestelling plaatsen tijdens de voorverkoop.

Zena vuurwerk afhaaldagen verkoopdagen

Er zijn verschillende verkoop-/afhaaldagen om jouw vuurwerk op te halen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, nabij Delft en Den Haag:

  • Woensdag 29 december 8:00 - 21:00
  • Donderdag 30 december 8:00 - 21:00
  • Vrijdag 31 december 8:00 - 17:00

De hierboven genoemde aangepaste openingstijden gelden alleen voor de vuurwerkverkoop.

Vuurwerk Zena rijswijk nabij den haag delft

Bestel het mooiste Zena vuurwerk online bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wil je graag mooi Zena vuurwerk bestellen? Gegarandeerd je favoriete vuurwerk in huis deze jaarwisseling? Bestel dan in de voorverkoop via onze vuurwerk webshop! De voorverkoop is t/m 28 december. Nog een reden om dat te doen, het meeste vuurwerk is dan goedkoper!

Kies het mooiste vuurwerk uit en geniet tijdens oud & nieuw van al het moois. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je maar al te graag!

Zena vuurwerk bestellen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk