Beeztees

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u van het merk Beeztees leuke accessoires en snacks voor honden, knaagdieren, vogels, katten en vissen. Verwen uw huisdier eens met een speeltje of een lekkernij, want dat verdienen ze zeker!

Beeztees heeft een zeer ruim assortiment

De missie van Beeztees is om het leven van uw huisdier zo gezond, leuk en veilig mogelijk te maken. Beeztees bestaat inmiddels al meer dan 45 jaar en de producten van dit merk worden verkocht over de hele wereld. De producten van Beeztees worden altijd zeer uitvoerig getest. Veel producten worden dan ook zelf door Beeztees ontwikkeld, zodat men zeker weet dat het veilig en betrouwbare producten zijn. Jaarlijks wordt het assortiment vernieuwd met meer dan 1000 nieuwe, hele leuke artikelen. Wat kunt u onder andere in het assortiment van Beeztees vinden?

  • Beeztees hondenmanden - In diverse soorten en maten te verkrijgen.
  • Beeztees hondentassen - Een kleine hond kunt u gemakkelijk in een hondentas meenemen.
  • Beeztees fietsmanden - Met een fietsmand kunt u gemakkelijk uw hond meenemen op de fiets.
  • Beeztees snacks - Voor huisdieren zijn er lekkere snacks te verkrijgen. Dit is natuurlijk ideaal als beloning of als tussendoortje.
  • Beeztees voercontainers - Bewaar gemakkelijk het voer voor uw huisdier in de daarvoor speciale voercontainers van Curver. De voercontainers zijn geurdicht en in verschillende maten en varianten te verkrijgen.
  • Beeztees Puppy collectie - In deze collectie van Beeztees vindt u vrolijke producten voor pasgeboren puppy's, zoals speeltjes speciaal voor in de bench of kleine speelballen waar u een snoepje in kunt verstoppen.

Beeztees kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Favoriete producten van Beeztees

Op de website van Beeztees worden er regelmatig favoriete producten toegelicht, zoals de WiggleX en Cat Cubes. Wat is er zo leuk en bijzonder aan deze Beeztees producten?

  • Beeztees WiggleX - Dit is een 3-in-1 speeltje speciaal voor uw hond. U kunt hier mee schudden, slingeren of smijten.. de WiggleX kan het allemaal aan. In de WiggleX kunt u koekjes en snoepjes verstoppen, zodat uw hond kan proberen om het lekkers eruit te halen.
  • Beeztees Cat Cubes - Dit is een mix and match serie speciaal voor uw kat. Er zijn vier modules verkrijgen speciaal voor uw kat: slapen, eten en drinken, spelen en krabben. De verschillende modules hebben gaten, zodat uw kat alle modules kan bereiken. De Cat Cubes zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en u kunt ze zo neerzetten zodat het in uw interieur past.

Bent u benieuwd naar bovenstaande producten? Bekijk dan hieronder de video's van Beeztees.

Beeztees producten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bent u ook zo benieuwd geworden naar het leuke assortiment van Beeztees? Kom dan snel langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Ook wanneer u in de buurt woont van Den Haag, Delft, Zoetermeer of Pijnacker is ons tuincentrum gemakkelijk te bereiken. Wanneer u langskomt in ons tuincentrum kunt u ook meteen onze andere afdelingen zien, zoals woonaccessoires en kamerplanten. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan uw route en dan zien we u hopelijk snel. U bent bij ons van harte welkom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel