Elho

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u een zeer ruime collectie met Elho bloempotten en plantenbakken. Met ieder seizoen bloempotten en plantenbakken in nieuwe kleuren, kunt u uw tuin of balkon sfeervol, gezellig en kleurrijk inrichten. Dat wordt dus genieten tijdens die lange zomeravonden!

Elho collectie

Elho produceert al sinds 1964 bloempotten. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring met het maken van kunststof bloempotten en plantenbakken. De producten worden in Nederland ontworpen én geproduceerd. In de Elho collectie vindt u verschillende producten, namelijk voor binnen, buiten, op het balkon, om te kweken en te oogsten en diverse accessoires. De producten van Elho zijn dan ook in diverse vormen en kleuren te verkrijgen. U bent natuurlijk van harte welkom om de Elho collectie te bekijken in ons tuincentrum in Rijswijk.

Elho: diverse thema's

De collectie van Elho is verdeeld in de volgende thema's:

  • Buitenleven - Dit thema staat helemaal in het teken van het buitenleven met onder ander bloembakken en alles wat nog meer met buiten te maken heeft.
  • Grow your own - Dit thema staat helemaal in het teken van het kweken van stekjes, groenten, kruiden of fruit.
  • Winter wannahaves - Ook binnen in huis wilt u het tijdens de donkere dagen gezellig maken. Met de winter wannahaves collectie komt dat helemaal goed!
  • Tuinverlichting - Bij dit thema horen de sfeervolle, verlichte bloempotten. Dit staat hartstikke leuk en sfeervol in uw tuin of op uw balkon.
  • Zomer must haves - Alles voor uw balkon en tuin vindt u terug in dit zomerse thema.

Elho bloempotten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Elho bloempotten kopen nabij Den Haag

Bent u dus op zoek naar de bloempotten en plantenbakken van Elho? Kom dan gerust eens een keertje langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Wij hebben een tuincentrum met ruime afdelingen met tuinplanten en kamerplanten. Laat u eens inspireren bij ons! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel een keer bij GroenRijk 't Haantje!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten