Capi

Wanneer u op zoek bent naar prachtige binnen- en buitenpotten, dan is het merk Capi wellicht iets voor u! De bloempotten van Capi zien er prachtig uit en dat komt door het design en de verschillende stijlen. Omdat de collectie van Capi divers is, zult u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk zeker weten een bloempot vinden die bij u en uw stijl past.

Capi: bloempotten met veel voordelen

Capi Europe maakt bloempotten voor zowel binnen als buiten. De bloempotten zijn er in diverse designs en daarom is Capi ervan overtuigd dat er voor iedereen een passende bloempot te vinden is. Een deel van de Capi collectie wordt in hun eigen fabriek in Tilburg geproduceerd. Wanneer u een Capi bloempot koopt, heeft u zeer goede kwaliteit in handen. De bloempotten van de Made in Holland lijn hebben dan veel verschillende voordelen:

 • Breukbestending
 • Recyclebaar
 • 3 of 10 jaar garantie
 • Lichtgewicht
 • Vorstbestendig
 • Isolatielaag
 • UV-bestendig

Bent u benieuwd hoe deze binnen- en buitenpotten eruit zien? Kom dan gerust eens langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Capi bloempotten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Capi bloempotten in diverse designs en stijlen

Waar Capi om bekend staat zijn de collecties met verschillende designs en stijlen. Op dit moment heeft Capi de volgende collecties:

 • Capi Lux - De Capi Lux serie is een zeer moderne serie met een strakke uitstraling. Deze serie heeft veel vierkante en ronde bloempotten. Daarnaast heeft de Capi Lux serie ook hoge en smalle modellen.
 • Capi Classic - De Capi Classic bloempotten serie bestaat uit sierlijke modellen met een Romaanse stijl. De kleur van deze potten is in het ivoor wat ervoor zorgt dat de bloempotten tijdloos zijn.
 • Capi Nature - De Capi Nature serie is gebaseerd op de natuur. Dat is heel duidelijk terug te zien in de potten, doordat het lijkt alsof de bloempotten zijn gemaakt van gebarsten klei. Dit geeft zeker een stoere look!
 • Capi Urban - De bloempotten uit de Capi Urban serie hebben een moderne en erg stoere uitstraling. Deze serie is geïnspireerd op het leven in de stad. Groen wordt in de stad namelijk steeds belangrijker. De Capi Urban potten passen dan ook perfect in kleine tuintjes, op balkons of dakterrassen.
 • Capi accessoires - Naast de bloempotten heeft Capi ook verschillende accessoires die bij de verschillende collecties passen. Denk dan bijvoorbeeld aan Pot Pads. Deze kunnen aan de onderkant van de bloempotten geplaatst worden en beschermt de vloer tegen krassen. Daarnaast zijn er ook Trolley's te verkrijgen. Dit is een verrijdbare trolley waar de bloempot op gezet kan worden. Zo kunt u heel gemakkelijk de bloempotten verplaatsen.

Capi kopen nabij Delft en Den Haag

Voor een ruim assortiment met Capi binnen- en buitenpotten kunt u bij GroenRijk 't Haantje langskomen. Ook wanneer u in de buurt van Den Haag of Delft woont is ons tuincentrum in Rijswijk prima te bereiken. Komt u gezellig een keer langs in ons tuincentrum, dan kunt u meteen een kijkje nemen op onze uitgebreide tuinplanten afdeling. Wellicht vindt u meteen een mooie plant voor in de Capi bloempot. Tevens hebben wij ook een afdeling met mooie kamerplanten! Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten