Spaas

Kaarsen kopen in de buurt van Rijswijk? Dan is Spaas misschien wel wat voor u. Spaas staat bekend om haar sfeervolle kaarsen in allerlei soorten en maten. Ieder seizoen staan er bepaalde kleuren centraal en worden er limited editions gecreëerd. Alles wordt uit de kast gehaald om met de kaarsen van Spaas net even wat meer sfeer in huis te halen. Heeft u de Spaas kaarsen al in huis? Kom gerust eens langs bij Groenrijk Rijswijk voor de laatste trends van Spaas.

Assortiment Spaas

Het assortiment van Spaas bestaat niet alleen maar uit kaarsen. Spaas heeft ook veel andere verschillende varianten als het gaat om sfeer in huis. Houdt u bijvoorbeeld van een robuuste stijl of wilt u graag wat rust in uw interieur? In ons tuincentrum in Rijswijk zijn verschillende kleurcombinaties gepresenteerd, zodat u uw favoriet kunt kopen en zo heeft u altijd de perfecte stijl in huis. De collectie van Spaas bestaat onder andere uit:

  • Geurstokjes
  • Geurkaarsen
  • Rustiek kaarsen
  • Theelichten en maxi lichten
  • Tafelkaarsen
  • Stompkaarsen

Spaas kaarsen kopen in Rijswijk

Woont u dus in de buurt van Den Haag en Delft en bent u bijvoorbeeld op zoek naar Spaas geurstokjes of Spaas kaarsen? Kom dan eens langs bij GroenRijk Rijswijk! Laat u inspireren en verrassen door dit merk. Dan kunt u op onze afdeling meteen onze andere woonaccessoires zien, van onder andere Blond Amsterdam en Lampe Berger. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Rijswijk!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires