KiKa kerstballen

Dit jaar kunt u uw kerstboom met een goed doel versieren. Bij GroenRijk Rijswijk hebben wij namelijk de KiKa Kerstballen. Koopt u een KiKa Kerstbal, dan steunt u daarmee Stiching Kinderen Kankervrij.

Stichting Kinderen Kankervrij

Stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa, vecht al meer dan 15 jaar tegen Kinderkanker. Ruim 550 kinderen krijgen kanker. Daarvan geneest op dit moment 75% van deze kinderen. De stichting heeft als doel om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa verzamelt geld in om onderzoek te doen naar activiteiten op het gebied van kinderkanker, bijvoorbeeld gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd en natuurlijk meer genezing. KiKa heeft uw financiële steun dus hard nodig. Koop een KiKa Kerstbal en help de stichting met het doen van deze onderzoeken. De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en Stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa Kerstbal kopen bij GroenRijk Rijswijk

Hieronder kunt u de vier KiKa Kerstballen zien. Femke, Judith, Vera en Roos zijn de vier KiKa helden. Zij maakten een persoonlijke tekening die als opdruk op de kerstballen te zien is. De KiKa Kerstballen kosten per stuk €4,95. Daarvan gaat €2,50 meteen naar de strijd tegen kinderkanker. GroenRijk Rijswijk is één van de 160 tuincentra in Nederland die deze speciale kerstballen verkoopt. Wilt u ook graag uw steentje bijdragen? Kom langs, koop een KiKa Kerstbal en steun in hiermee Stichting Kinderen Kankervrij.

Producten voor KiKa kerstballen

 • KiKa kerstbal van Femke

  KiKa kerstbal van Femke

  “Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. 

  Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!” 

  Femke, 10 jaar

  4,95
 • KiKa kerstbal van Judith

  KiKa kerstbal van Judith

  “In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

  Judith, 6 jaar

  4,95
 • KiKa kerstbal van Roos

  KiKa kerstbal van Roos

  “Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

  - Roos, 14 jaar 

  4,95
 • KiKa kerstbal van Vera

  KiKa kerstbal van Vera

  “Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

  - Vera, 5 jaar

  4,95