Graszoden

Wilt u snel en eenvoudig een mooi gazon? Bestel dan bij GroenRijk 't Haantje graszoden van zeer goede kwaliteit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen om uw bestelling door te geven via telefoonnummer: 015-2126359

Welke soorten graszoden kunt u bestellen?

Bij ons kunt u twee verschillende soorten gras bestellen: speelgras en schaduwgras. Het verschil tussen deze twee leggen wij u graag uit:

  • Speelgazon - Een speelgazon kan prima tegen een stootje en is daarom ideaal voor kinderen en huisdieren.
  • Schaduwgazon - Het kan natuurlijk zijn dat uw tuin voor een deel in de schaduw ligt. Ook daar is speciaal gras voor, namelijk schaduwgras. Deze grassoort groeit namelijk goed in de schaduw, maar ook in de zon.

Graszoden bestellen doet u natuurlijk bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Via onderstaand contactformulier kunt u heel gemakkelijk het aantal vierkante meter graszoden bestellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is goed om te weten dat de grasmatten 40 cm breed zijn en 2.5 meter lang zijn. Bij de bestelling moet u altijd rekening houden met 5% snijverlies. Voor een gazon met veel rondingen moet u rekening houden met 10% snijverlies. Heeft u verder vragen over de graszoden? Vul dan het formulier in, stuur een e-mail naar: [email protected] of bel naar: 015-2126359.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon