Blond-Amsterdam

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk koopt u nu ook woonaccessoires van het bekende merk Blond-Amsterdam. Deze hippe accessoires zijn een must have voor iedere woon- en slaapkamer. Wij verkopen bijvoorbeeld servies en kussens. Blond-Amsterdam brengt steeds nieuwe collecties met een origineel thema uit. Dat wilt u toch ook in huis hebben?

De Blond-Amsterdam collectie van GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk

Tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk heeft zijn collectie woonaccessoires uitgebreid met leuke accessoires van het merk Blond-Amsterdam. U koopt bij ons bijvoorbeeld:

  • Hippe theeserviezen
  • Vrolijke vorkjes
  • Diverse soorten borden
  • Mooie blikken
  • Nog veel meer Blond-Amsterdam woonaccessoires; kom ons volledige assortiment bekijken op onze woonafdeling

De vrolijke accessoires van Blond-Amsterdam voegen echt iets toe aan uw woonkamer. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Kom dan ook zeker eens bij ons langs.

Blond-Amsterdam: het begon met een klein atelier

Blond Amsterdam behoort tot de meest populaire merken op het gebied van lifestyle en interieur. Op 14 februari 2001 opende de eerste Blond-Amsterdam winkel haar deuren aan de Spuistraat in Amsterdam. Femque en Janneke, de blonde eigenaressen, doorliepen beiden de kunstacademie en hadden een gezamenlijk doel: mensen blij maken. Vanaf het begin af aan hebben zij al hun ontwerpen zelf gemaakt; tegenover elkaar in hun kleine artelier. De Blond collectie is dus met heel veel liefde gecreëerd en verspreidde zich snel. Het merk is nu zelfs in diverse andere landen verkrijgbaar. Blond-Amsterdam staat bekend om de blozende, kleurrijke stijl, rare tekstjes en verrassende twists. In het begin richtte het merk zich vooral op servies, maar inmiddels zijn er ook schoolspullen, blikken, thee, dekbedovertrekken en andere leuke cadeaus van Blond verschenen. Daar wordt je toch blij van!

Blond-Amsterdam en meer op onze woonafdeling

Bij Tuincentrum GroenRijk Rijswijk vindt u een uitgebreide woonafdeling waar u terecht kunt voor al uw sfeerartikelen. Hier verkopen wij naast hippe woonaccessoires van het merk Blond-Amsterdam ook nauwelijks van echt te onderscheiden foam- en zijdebloemen; topmerken kaarsen; trendy potten, vazen en manden; vrolijke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, buddha’s en heerlijke geurstokjes. We verkopen ook huisparfums van Lampe Berge; er is een passend aroma voor elk moment. Kom dus snel eens langs op onze woonafdeling!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires