Vetplanten

Op zoek naar vetplanten? Bekijk dan het brede assortiment van tuincentrum GroenRijk ‘t Haantje in Rijswijk. Wij verkopen diverse soorten vetplanten in verschillende maten. De vetplant zorgt voor een bijzondere sfeer in huis en is net als de cactus makkelijk te verzorgen. Wilt u weten hoe u de vetplanten moet verzorgen? Lees dan snel verder, want wij vertellen u graag alles over deze leuke kamerplant.

Wat zijn de voordelen van een vetplant?

Vetplanten zijn weer behoorlijk populair. Dit is ook niet zo gek, want deze kamerplanten kennen vele voordelen:

  • Vetplanten zijn net als cactussen succulenten planten. Dat betekent dat het water opslaan in hun bladeren, stengels en wortels. De planten hebben dus hun eigen waterreservoir en dit betekent dan ook dat ze niet veel water nodig hebben.
  • Of uw woonstijl nu modern of juist klassiek is; vetplanten passen echt bij ieder interieur.
  • Er zijn heel veel verschillende soorten vetplanten. Er is er altijd wel één die u mooi vindt. Kan uw interieur bijvoorbeeld wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor een vetplant met kleurrijke bloemen.
  • Het is helemaal niet erg als u de vetplant een keer vergeet om water te geven. Deze plant kan daar namelijk prima tegen.

Bent u al overtuigd? Kom ons brede assortiment vetplanten bekijken in ons tuincentrum in Rijswijk!

Prachtige vetplanten | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bij GroenRijk 't Haantje vindt u een breed assortiment vetplanten

Vetplanten zijn er in allerlei soorten en maten. Een voorbeeld van een mooie vetplant is Aloë Vera. Deze plant laat uw woonkamer heerlijk geuren én de plant ziet er ook nog eens mooi uit. Een andere vetplant waar u zeker eens naar moet kijken is de Sansevieria Futura Superba; met zijn gedraaide bladeren geeft de plant uw woonkamer een origineel tintje! Of wat dacht u van Sansevieria Velvet Touch? Een bijzondere vetplant met een felgekleurde top. Rosalina is een vetplant die tegenwoordig heel veel verkocht wordt; dit komt vast door haar vrolijk gekleurde bloemetjes. Bent u benieuwd naar nog meer verschillende vetplanten? Kom dan eens langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.

Vetplanten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Hoe verzorg ik mijn vetplanten?

Vetplanten zijn echt hele makkelijke planten om te verzorgen. Een goede verzorging kost weinig tijd. Geef de planten in de zomer één keer per week een scheutje water en in andere periodes één keer per twee weken. Behalve als de grond nog erg nat is; van te veel water gaan de wortels namelijk rotten en dan is de kans groot dat de vetplant het niet zal overleven. De vetplanten worden het liefst in de vensterbank gezet. Hier is het zonnig en krijgen ze ook nog eens warmte van de verwarming. Een tip van ons: pas wel op voor de volle zon. Wanneer de zon écht heel warm is, kunnen de blaadjes een soort van bruine wondjes krijgen. Daarnaast is het goed om te weten dat vetplanten ieder jaar moeten worden verpot. Zo kunnen de planten in ieder geval goed blijven groeien.

Vetplanten zijn makkelijk te verzorgen | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wees creatief met vetplanten

U kunt uw vetplant zomaar ergens neerzetten, maar u kunt ook creatief aan de slag gaan! Bij tuincentrum GroenRijk ’t Haantje geven we u graag interieuradvies. Combineer vetplanten bijvoorbeeld met cactussen in een glazen pot of op een brede schaal. Of zet ze op verschillende hoogtes neer. Tegenwoordig zijn er ook hele trendy plantenstandaards in verschillende hoogtes waar u potjes met een vetplant in kunt zetten. Er bestaan heel veel verschillende soorten vetplanten die u met elkaar kunt combineren. Door grote en kleine vetplanten neer te zetten creëert u een speels effect. Maak het geheel af met leuke potten uit onze potterie collectie.

Koop trendy vetplanten bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bent u dus op zoek naar vetplanten of andere kamerplanten? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Wij hebben een zeer ruime afdeling met kamerplanten. Hier moet uw favoriet wel tussen staan! Heeft u vragen over de diverse kamerplanten? U vindt op onze afdeling altijd een medewerker die uw vragen kunt beantwoorden. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Vetplanten | Succulenten | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk