Maison Lampe Berger Paris

Op zoek naar de producten van Maison Lampe Berger Paris? Dan hoef je niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum in Rijswijk bieden we je een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen! Voorheen heette dit merk Lampe Berger, maar tegenwoordig vallen de huisparfums onder de naam Maison Berger Paris. Ons assortiment online bekijken, bezoek onze webshop detuinwinkelonline.nl

Bestel Lampe Berger online!

 

Waarom kiezen voor de huisparfum van Maison Lampe Berger Paris?

Met Maison Lampe Berger Paris geef je jouw huis een persoonlijk tintje. Naast de heerlijke geur is de brander tevens een decoratief object. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen heeft de collectie van Maison Lampe Berger Paris altijd wel een model te bieden welke past bij jouw interieur. Momenteel bestaat de collectie branders uit meer dan 100 verschillende modellen! Ben je opzoek naar een origineel cadeautje? Maison Lampe Berger Paris is natuurlijk ook leuk om als cadeau te geven.

De inspiratiebron van Maison Lampe Berger Paris

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van dichtbij, maar ook van ver weg. De collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die je uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke geschiedenis; van het intieme geheugen van een meester parfumeur. Maison Lampe Berger Paris vangt perfect alle momenten van ons leven met een symfonie van aroma's. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Maison Lampe Berger Paris huisparfums is zo breed, je kunt het je zo gek niet bedenken en de geur is er. Weet je niet precies welke geur bij je past? Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk kun je alle geurtjes ruiken door middel van onze testers. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste geur.

Lampe Berger Paris huisparfums | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Lampe Berger navulling

Wil je een Lampe Berger navulling bestellen om je brander mee te vullen? In ons assortiment vind je een groot aanbod heerlijke geuren voor elk jaargetijde en elk moment van de dag. En dit zijn ter inspiratie voor jou onze top 5 navullingen:

  1. Navulling Lolita Lempicka: het is een geur alsof een bos ontwaakt, een natuur die wordt onthuld, een waar sprookje! Naast de navulling hebben we ook geurkaarsen en cadeau-sets van deze geur in ons assortiment. Verkrijgbaar in onze webshop en onze winkel de navulling met inhoud van: 500ml en 1l. De bijbehorende geurnoten zijn: zoethout, hartnoten van kers en bosviooltjes.
  2. Navulling Pétillance Exquise: het parfum Pétillance Exquise is de perfecte illustratie van wat de bedoeling van een feest is. Er wordt gelachen, men maakt samen plezier, de melodie van een geparfumeerd geluk, een elegant en een tikkeltje uitbundig. Naast de navulling hebben we ook geurkaarsen, autoparfum, parfumverspreider met stokjes en cadeau-sets van deze geur in ons assortiment. Verkrijgbaar in onze webshop en onze winkel de navulling met inhoud van: 200ml, 500ml en 1l. De bijbehorende geurnoten zijn: grapefruitschil, diverse bloemen en champagne.
  3. Navulling Neutre essentiel: dit is de geurloze parfum welke de binnenlucht reinigt zonder een geur daarbij af te geven. Zo kom je van onaangename geuren af, zoals: rook, dierenluchtjes of kookluchtjes in huis. Verkrijgbaar in onze webshop en onze winkel de navulling met inhoud van: 500ml en 1l.
  4. Navulling Vent d'Ocean: dit is een bloemig en waterachtige geur welke je in gedachten meeneemt naar de blauwe oceaan waar de wind je om de oren blaast.  Naast de navulling hebben we ook autoparfum en een parfumverspreider met stokjes in ons assortiment. Verkrijgbaar in onze webshop en onze winkel de navulling met inhoud van: 200ml, 500ml en 1l. De bijbehorende geurnoten zijn: Zeegeuren, witte musk, diverse bloemen, amber en exotische houtsoorten.
  5. Navulling Champs de Lavende: waan je in een bloeiende kruidentuin in Frankrijk met deze huisparfum van Lampe Berger. Naast de navulling hebben we ook autoparfum en een parfumverspreider met stokjes in ons assortiment. Verkrijgbaar in onze webshop en onze winkel de navulling met inhoud van: 200ml, 500ml en 1l. De bijbehorende geurnoten zijn: eucalyptus, peer, kamfer, lavendel, hout en balsem.

Lampe Berger navulling sale

Opzoek naar een navulling in de sale? Wil je een keer voordelig kennis maken met één van de Lampe Berger geuren in de sale? Kijk in onze webshop welke geuren in de sale zijn. Dit is uiteraard van het moment afhankelijk, onze shop geeft een actueel beeld van de aanbiedingen die we hebben!

Maison Lamper Berger Paris kopen? Kom naar ons tuincentrum nabij Den Haag

Kom naar ons tuincentrum in Rijswijk en kies jouw favoriete Maison Berger Paris huisparfum, brander en/of geurkaars. Ook voor de navulling van uw Maison Lampe Berger Paris kun je bij ons tuincentrum in Rijswijk terecht. Heb je jouw favoriete huisparfum al gevonden? Neem dan ook meteen een kijkje op onze afdeling met kamerplanten of woonaccessoires. Ben je klaar met shoppen en heb je zin in een kopje koffie? Stop dan even bij onze lunchroom. Hier kun je genieten van heerlijke broodjes, gebakjes en diverse soorten koffie. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan hopen we je snel te zien bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.

Lees meer over onze woonaccessoires

 

 

Lampe Berger Paris huisparfums | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires