Maison Berger Paris

Op zoek naar de producten van Maison Berger Paris? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum in Rijswijk bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen! Voorheen heette dit merk Lampe Berger, maar tegenwoordig vallen de huisparfums onder de naam Maison Berger Paris.

Waarom kiezen voor de huisparfum van Maison Berger Paris?

Met Maison Berger Paris geeft u uw huis een persoonlijk tintje. Naast de heerlijke geur is de brander tevens een decoratief object. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen heeft de collectie van Maison Berger Paris altijd wel een model te bieden welke past bij u en bij uw interieur. Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen! Bent u op zoek naar een origineel cadeautje? Maison Berger Paris is natuurlijk ook leuk om als cadeau te geven.

De inspiratiebron van Maison Berger Paris

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van dichtbij, maar ook van ver weg. De collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die u uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke geschiedenis; van het intieme geheugen van een meester parfumeur. Maison Berger Paris vangt perfect alle momenten van ons leven met een symfonie van aroma's. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Maison Berger Paris huisparfums is zo breed, u kunt het zo gek niet kunt bedenken en de geur is er. Weet u niet precies welke geur bij u past? Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk kunt u alle geurtjes ruiken door middel van onze testers. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste geur.

Maison Berger Paris huisparfums | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Maison Berger Paris kopen? Kom naar ons tuincentrum nabij Den Haag

Kom naar ons tuincentrum in Rijswijk en kies uw favoriete Maison Berger Paris huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de navulling van uw Maison Berger Paris kunt u bij ons tuincentrum in Rijswijk terecht. Heeft u uw favoriete huisparfum gevonden? Neem dan ook meteen een kijkje op onze afdeling met kamerplanten of woonaccessoires. Bent u klaar met shoppen en heeft u zin in een kopje koffie? Stop dan even bij onze lunchroom. Hier kunt u genieten van heerlijke broodjes, gebakjes en diverse soorten koffie. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan hopen we u snel te zien bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.

Lees meer over onze woonaccessoires

 

 

Maison Berger Paris huisparfums | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires

Maatregelen
Maatregelen coronavirus