Red Wire vuurwerk

In ons tuincentrum in Rijswijk verkopen wij onder andere Red Wire vuurwerk. Dit is zeer professioneel vuurwerk welke wordt gebruikt bij diverse vuurwerkshows in heel Europa. Een exclusieve samenwerking met een beperkt aantal hoogwaardige vuurwerkfabrieken zorgt voor sublieme kwaliteit. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam voor een uitgebreide controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit kruit. De vuurwerkwinkel in ons tuincentrum is één van de exclusieve verkooppunten van Red Wire vuurwerk. Kortom goed nieuws voor de echte vuurwerkfanaten van Rijswijk en omstreken! 

Waarom Red Wire vuurwerk kopen?

Red Wire is een bekend label in het professionele vuurwerk dat gevoerd wordt door één van de beste en bekendste professionele pyrotechnische bedrijven namelijk Xena vuurwerk. Xena gebruikt top kwaliteit consumentenvuurwerk in haar shows. Xena vuurwerk heeft in samenwerking met Lesli Vuurwerk B.V. de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland, besloten om dit vuurwerk ook voor consumenten op de markt te brengen onder het merk Red Wire. Zij gebruiken al hun expertise om tot een uitgekiende vuurwerk collectie te komen. Met het vuurwerk van Red Wire zet je je straat zeker op zijn kop. Enkel het beste van het beste want dit vuurwerk is geinspireerd op professioneel vuurwerk. Van Red Wire bieden wij aan:

  • Cakeboxen
  • Vuurpijlen
  • En fonteinen van Red Wire

Genoeg om een eigen vuurwerkshow neer te kunnen zetten met de hardste knallers en de grootste bouquetten van de straat.

Vuurwerkshow scheveningen met Red Wire

In 2017 werd Red Wire hofleverancier van het fuurwerkfestival in Scheveningen. Een groot deel van het afgestoken vuurwerk kwam bij Red Wire vandaan. Bekijk een gedeelte van de vuurwerkshow in onderstaand filmpje!