Red Wire vuurwerk

In ons tuincentrum in Rijswijk verkopen wij onder andere Red Wire vuurwerk. Dit is zeer professioneel vuurwerk wat veel wordt gebruikt bij diverse vuurwerkshows in heel Europa. Een exclusieve samenwerking met een beperkt aantal hoogwaardige vuurwerkfabrieken zorgt voor sublieme kwaliteit. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam voor een uitgebreide controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit kruit. De vuurwerkwinkel in ons tuincentrum in Rijswijk is één van de exclusieve verkooppunten van Red Wire vuurwerk. Kortom, goed nieuws dus voor de echte vuurwerkfanaten van Rijswijk, Delft, Den Haag en omstreken! En dan hebben we nóg beter nieuws dat we je kunnen vertellen dat je het vuurwerk gemakkelijk en snel in onze webshop kunt bestellen! 

Waarom Red Wire vuurwerk kopen?

Red Wire is een bekend label in het professionele vuurwerk dat gevoerd wordt door één van de beste en bekendste professionele pyrotechnische bedrijven, namelijk Xena vuurwerk. Xena gebruikt top kwaliteit consumentenvuurwerk in haar shows. Xena vuurwerk heeft in samenwerking met Lesli Vuurwerk B.V. de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland, besloten om dit vuurwerk ook voor consumenten op de markt te brengen onder het merk 'Red Wire'. Zij gebruiken al hun expertise om tot een uitgekiende vuurwerk collectie te komen. Met het vuurwerk van Red Wire zet je de straat zeker op zijn kop. Enkel het beste van het beste, want dit vuurwerk is geïnspireerd op professioneel vuurwerk. Van Red Wire vuurwerk bieden wij onder andere het volgende aan:

  • Grondtollen van Red Wire
  • Draaizonnen van Red Wire
  • Fonteinen van Red Wire

Maar er is nog veel meer! Genoeg dus om een eigen vuurwerkshow neer te kunnen zetten met het mooiste vuurwerk! Lees meer over Red Wire vuurwerk!

Red Wire vuurwerk kopen en bestellen in webshop GroenRijk 't Haantje - Rijswijk

Professionele vuurwerkshows met Red Wire vuurwerk

In 2017 werd Red Wire hofleverancier van het Vuurwerkfestival in Scheveningen. Elk jaar is Red Wire weer leverancier van het Vuurwerkfestival in Scheveningen. Hieronder kun je een gedeelte van de vuurwerkshow bekijken én wat er dit jaar in de collectie van Red Wire te vinden is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je na het zien van bovenstaande filmpjes ook zo'n zin in Oud & Nieuw? Wij in ieder geval wel! Kies het mooiste vuurwerk uit van Red Wire, bestel gemakkelijk online en ga knallend het jaar uit. Vergeet ook zeker niet om de vuurwerkcheck te volgen, voordat je het vuurwerk gaat afsteken. Veiligheid gaat boven alles!

Bestel Red Wire vuurwerk gemakkelijk online bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wil je dus graag Red Wire vuurwerk kopen? Dan zit je bij onze webshop helemaal goed. Hier kun je gemakkelijk vuurwerk online bestellen en tijdens de afhaaldagen ophalen. Vanaf woensdag 29 december begint de losse verkoop van het vuurwerk. Je kunt dan langskomen in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk. Wil je meer weten over de diverse soorten vuurwerk? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar! GroenRijk 't Haantje in Rijswijk heeft aangepaste openingstijden voor het ophalen of kopen van het vuurwerk.

Vuurwerkwinkel Red Wire Rijswijk nabij Delft en Den Haag

  • Woensdag 29 december 8:00 - 21:00
  • Donderdag 30 december 8:00 - 21:00
  • Vrijdag 31 december 8:00 - 17:00

De hierboven genoemde aangepaste openingstijden gelden alleen voor de vuurwerkverkoop.

Ga knallend het jaar uit met het mooiste vuurwerk van Red Wire! Bekijk zeker ook ons aanbod Funke, en Zena vuurwerk.

Bestel jouw vuurwerk online!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk