Tuinstoel

Prettige tuinstoelen heeft u echt nodig om optimaal te kunnen genieten van uw tuin. Heerlijk natafelen in uw tuin in een heerlijke stoel na een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje wie wil dat nou niet in eigen tuin! Een tuinstoel van kwaliteit zal zorgen voor jaren plezier! Bij ons tuincentrum in Rijswijk hebben wij een uitgebreide collectie staan van onder andere de merken: Tierra, Noach Outdoor en Exotan.

Tuinstoelen bij GroenRijk in Rijswijk

Wij hebben tuinstoelen van verschillende materialen en in diverse maten. Of u nu van hout, aluminium of kunststof houdt. Onze tuinstoelen hebben fijne prijzen en zijn van hoogstaande kwaliteit omdat we onze leveranciers met zorg uitkiezen.

Onderhoud tuinstoelen

Wilt u een tuinstoel waar u weinig aan hoeft te onderhouden kies dan voor een kunststof of aluminium tuinstoel. Ze zijn ook nog eens hip en ligt in gewicht! Houten tuinstoelen bieden een klassieke en sfeervolle uitstraling alleen zult u hier wel jaarlijks onderhoud aan moeten plegen. Wij adviseren dit voorafgaande aan de winteropslag te doen. In ons assortiment vindt u de benodigde schoonmaak en onderhoudsartikelen voor uw houten tuinmeubelen. 

Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen. Laat u adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuinstoel het beste bij u past. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen