Tuintafel

Een mooie tuintafel is een musthave om optimaal te genieten van uw tuin. Heerlijk natafelen in uw tuin na een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje: wie wil dat nou niet in eigen tuin! Een tuintafel van kwaliteit zal zorgen voor jaren plezier. Bij ons tuincentrum in Rijswijk hebben wij een uitgebreide collectie staan van onder andere de volgende merken:

  • Tierra
  • Noach Outdoor
  • Exotan.

Bestel online!

 

Verschillende soorten tuintafels

Iedere tuin is anders en zo hebben wij in ons assortiment ontzettend veel verschillende soorten tuintafels. Van ronde tuintafels tot uitklapbare tuintafels: GroenRijk Rijswijk heeft het allemaal. Een tuintafel zorgt er niet alleen voor dat u kunt dineren, maar ook kunt u spelletjes spelen of borrelen tot in de late uurtjes. Naast eettafels voor buiten vindt u in ons assortiment ook kleinere, lagere tafels voor in combinatie met een loungebank. In ons assortiment vindt u vrijwel zeker een mooie tuintafel voor bij u in de tuin, op het terras of op het balkon.

Onderhoud van uw tuintafel

Wilt u een tuintafel waar u weinig aan hoeft te doen? Kies dan voor een kunststof of aluminium tuintafel. Deze tuintafels zijn hip en licht in gewicht! Een kunststof of aluminium tuintafel hoeft alleen met een natte doek met groene zeep of allesreiniger af genomen te worden om schoon te blijven. Houten tuintafels bieden een klassieke en sfeervolle uitstraling, alleen zult u hier wel jaarlijks onderhoud aan moeten plegen. Wij adviseren dit voorafgaande aan de winteropslag te doen. In ons assortiment vindt u de benodigde schoonmaak en onderhoudsartikelen voor uw houten tuinmeubelen. Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen. Laat u adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuintafel het beste bij u past. 

tuintafel-kopen

Tips bij het kopen van een tuintafel

Voordat u een nieuwe tuintafel koopt, zult u eerst wat onderzoek moeten doen. Onze tuinmeubel expert heeft een aantal tips voor u opgeschreven voor als u op zoek gaat naar een nieuwe tuintafel:

  • Meet de ruimte die beschikbaar is. Op deze manier weet u precies uit welke grootte u kunt kiezen.
  • Kom proefzitten aan tafel. Zo weet u zeker dat de tuintafel die u wilt aanschaffen de perfecte hoogte heeft. 
  • Kies voor een tuintafel die past bij uw wensen. 

tuintafel-den-haag

Tuintafel kopen? Bezoek GroenRijk in Rijswijk

Wij hebben tuintafels van verschillende materialen en maten. Of u nu van hout, aluminium of kunststof houdt. Onze tuintafels hebben fijne prijzen en zijn van hoogstaande kwaliteit omdat we onze leveranciers met zorg uitkiezen. De merken Tierra, Noach Outdoor en Exotan staan stuk voor stuk voor kwaliteit. Deze merken staan bekend om de stijlvolle tafels die passen bij iedere tuin. Zorg voor een tuintafel die bij de rest van uw tuinmeubelen past om een kloppend geheel te maken. In ons assortiment vindt u ook tuintafel sets, deze bestaan uit een tuintafel inclusief bijpassende tuinstoelen. Weet u niet goed welke tuintafel het best bij u past of heeft u vragen over ons assortiment? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Rijswijk en vraag hulp aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en hopen u snel te mogen ontvangen. 

Bestel tuinmeubelen online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen