Tuintafel

Een mooie tuintafel is een musthave om optimaal te genieten van jouw tuin. Heerlijk natafelen in jouw tuin na een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje: wie wil dat nou niet in eigen tuin! Een tuintafel van kwaliteit zal zorgen voor jaren plezier. Bij ons tuincentrum in Rijswijk hebben wij een uitgebreide collectie staan van onder andere de volgende merken:

  • Tierra
  • Lesli Living
  • Exotan.

Bestel online!

 

Verschillende soorten tuintafels

Iedere tuin is anders en zo hebben wij in ons assortiment ontzettend veel verschillende soorten tuintafels. Van ronde tuintafels tot uitklapbare tuintafels: GroenRijk Rijswijk heeft het allemaal. Een tuintafel zorgt er niet alleen voor dat je kunt dineren, maar ook kun je spelletjes spelen of borrelen tot in de late uurtjes. Naast eettafels voor buiten vind je in ons assortiment ook kleinere, lagere tafels voor in combinatie met een loungebank. In ons assortiment vind je vrijwel zeker een mooie tuintafel voor bij je in de tuin, op het terras of op het balkon.

Onderhoud van jouw tuintafel

Wil je een tuintafel waar je weinig aan hoeft te doen? Kies dan voor een kunststof of aluminium tuintafel. Deze tuintafels zijn hip en licht in gewicht! Een kunststof of aluminium tuintafel hoeft alleen met een natte doek met groene zeep of allesreiniger af genomen te worden om schoon te blijven. Houten tuintafels bieden een klassieke en sfeervolle uitstraling, alleen zul je hier wel jaarlijks onderhoud aan moeten plegen. Wij adviseren dit voorafgaande aan de winteropslag te doen. In ons assortiment vind je de benodigde schoonmaak en onderhoudsartikelen voor jouw houten tuinmeubelen. Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen. Laat je adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuintafel het beste bij je past. 

tuintafel-kopen

Tips bij het kopen van een tuintafel

Voordat je een nieuwe tuintafel koopt, zul je eerst wat onderzoek moeten doen. Onze tuinmeubel expert heeft een aantal tips voor je opgeschreven voor als je op zoek gaat naar een nieuwe tuintafel:

  • Meet de ruimte die beschikbaar is. Op deze manier weet je precies uit welke grootte je kunt kiezen.
  • Kom proefzitten aan tafel. Zo weet je zeker dat de tuintafel die je wilt aanschaffen de perfecte hoogte heeft. 
  • Kies voor een tuintafel die past bij jouw wensen. 

tuintafel-den-haag

Tuintafel kopen? Bezoek GroenRijk in Rijswijk

Wij hebben tuintafels van verschillende materialen en maten. Of je nu van hout, aluminium of kunststof houdt. Onze tuintafels hebben fijne prijzen en zijn van hoogstaande kwaliteit omdat we onze leveranciers met zorg uitkiezen. De merken Tierra, Lesli Living en Exotan staan stuk voor stuk voor kwaliteit. Deze merken staan bekend om de stijlvolle tafels die passen bij iedere tuin. Zorg voor een tuintafel die bij de rest van uw tuinmeubelen past om een kloppend geheel te maken. In ons assortiment vind je ook tuintafel sets, deze bestaan uit een tuintafel inclusief bijpassende tuinstoelen. Weet je niet goed welke tuintafel het best bij je past of heb je vragen over ons assortiment? Kom dan langs in ons tuincentrum in Rijswijk en vraag hulp aan één van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder en hopen je snel te mogen ontvangen. 

Bestel tuinmeubelen online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen