Tuintafel

Een mooie tuintafel is een musthave om optimaal te genieten van uw tuin. Heerlijk natafelen in uw tuin na een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Of natuurlijk het ontbijt al nuttigen in het zonnetje wie wil dat nou niet in eigen tuin! Een tuintafel van kwaliteit zal zorgen voor jaren plezier! Bij ons tuincentrum in Rijswijk hebben wij een uitgebreide collectie staan van het merken: Tierra, Noach Outdoor en Exotan.

Mooie tuintafel? Bezoek GroenRijk in Rijswijk

Wij hebben tuintafels van verschillende materialen en maten. Of u nu van hout, aluminium of kunststof houdt. Onze tuintafels hebben fijne prijzen en zijn van hoogstaande kwaliteit omdat we onze leveranciers met zorg uitkiezen.

Onderhoud van uw tuintafel

Wilt u een tuintafel waar u weinig aan hoeft te onderhouden kies dan voor een kunststof of aluminium tuintafel. Ze zijn ook nog eens hip en ligt in gewicht! Houten tuintafels bieden een klassieke en sfeervolle uitstraling alleen zult u hier wel jaarlijks onderhoud aan moeten plegen. Wij adviseren dit voorafgaande aan de winteropslag te doen. In ons assortiment vindt u de benodigde schoonmaak en onderhoudsartikelen voor uw houten tuinmeubelen. Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen. Laat u adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuintafel het beste bij u past. 

Tuintafel van Tierra bij GroenRijk Rijswijk

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen