Parasols

Bent u opzoek naar een parasol voor in uw tuin in de omgeving van Den Haag en Delft? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan parasols, zowel in het goedkopere als in het luxe segment. Het is zeker van belang om een parasol te hebben op uw terras of balkon de zon kan erg fel worden en dan heeft u de bescherming wel nodig. 

Een parasol voor een schaduwplek in uw tuin of balkon

Heerlijk in de zon liggen daar houden we wel van, maar een schaduwrijke plek op zijn tijd is niet verkeerd.  Met een parasol of een schaduwdoek van GroenRijk Rijswijk creëert u uw eigen schaduwplek! Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een ronde, vierkante, zweefparasol of stokparasol. Bevestig uw parasol in de juiste parasolvoet zodat deze solide staat. 

Soorten Parasols

Onze parasols zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Kies een kleur die aansluit bij de tuinmeubelen in uw tuin om een mooie eenheid te creëren. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui.

  • Zweefparasol
  • Schaduwdoeken
  • Stok parasol

Ook voor een solide parasolvoet kunt u bij ons terecht.

Wanneer u uw parasol goed onderhoud kunt u er langer plezier van hebben. Laat om die reden uw parasol zo min mogelijk buiten in de regen staan, bescherm uw parasol met een speciale hoes. Mochten er vlekken op uw parasol komen wij hebben ook speciale parasoldoekreiniger in ons assortiment.

Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen