Parasols

Bent u opzoek naar een parasol voor in uw tuin in de omgeving van Den Haag en Delft? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan parasols, zowel in het goedkopere als in het luxe segment. Het is zeker van belang om een parasol te hebben op uw terras of balkon, de zon kan erg fel worden en dan heeft u de bescherming wel nodig. Een parasol is niet alleen ideaal als bescherming tegen de zon, maar in sommige gevallen ook geschikt als bescherming tegen de wind. Met een parasol in de tuin als zonwering kunt u al snel een gezellig hoekje in de tuin creëren. Bekijk de mogelijkheden voor een parasol bij ons tuincentrum in Rijswijk en laat u verrassen door ons ruime aanbod.

Een parasol als zonwering in de tuin

Heerlijk in de zon liggen; daar houden we wel van. Echter, een schaduwrijke plek op zijn tijd is niet verkeerd.  Met een parasol of een schaduwdoek van GroenRijk Rijswijk creëert u uw eigen schaduwplek in de tuin. Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een ronde, vierkante, zweefparasol of stokparasol. Bevestig uw parasol in de juiste parasolvoet zodat deze solide staat. De keuze aan parasols in ons tuincentrum is ruim. Heeft u moeite met een keuze maken? Vraag dan hulp aan één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat de voordelen en kenmerken zijn per parasol. 

parasol-den-haag

Verschillende soorten parasols

Onze parasols zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Kies een kleur die aansluit bij de tuinmeubelen in uw tuin om een mooie eenheid te creëren. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten parasols:

  • Zweefparasol
  • Schaduwdoeken
  • Stokparasol

Een zweefparasol is vaak iets duurder dan een stokparasol, maar met een zweefparasols bent u ervan verzekerd dat de parasol zo min mogelijk ruimte inneemt. De stok van een zweefparasol is namelijk niet in het midden geplaatst, terwijl dit bij een stokparasol wel het geval is. Om uw parasol op de juiste manier te ondersteunen en te beschermen tegen windvlagen, kunt u ook voor een solide parasolvoet bij ons terecht.

Onderhoud van uw parasol

Wanneer u uw parasol goed onderhoud, kunt u er langer van genieten. Laat om deze reden uw parasol zo min mogelijk buiten in de regen staan; regen kan de parasol beschadigen. Ook is het belangrijk dat u uw parasol met een speciale hoes beschermt tegen regen en viezigheid. Mochten er toch vlekken op uw parasol komen, verkopen wij ook speciale parasoldoekreiniger in ons assortiment. 

den-haag-parasol-kopen

Advies nodig of vragen over parasols? Kom naar GroenRijk Rijswijk

Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen over ons assortiment parasols. Een parasol kopen nabij Den Haag doet u natuurlijk bij GroenRijk Rijswijk. Onze medewerkers staan voor u klaar en wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons tuincentrum. 

Bestel tuinmeubelen online

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen