Loungesets Rijswijk

Loungesets van hoogstaande kwaliteit in Rijswijk? Kom naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft. Droom je van een loungeset waarop je heerlijk kunt ontspannen in jouw tuin of op jouw balkon? Dan ben je bij ons tuincentrum op de juiste plek. Je kunt ons gemakkelijk vinden we zijn gevestigd aan de Laan van 't Haantje en we hebben een groot parkeerterrein waar je kosteloos kunt parkeren. Wil je een deel van ons aanbod bekijken? Dan kan het in onze webshop!

Loungesets bestellen

Diverse soorten loungesets bij GroenRijk in Rijswijk

Diverse soorten en materialen loungesets bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. De tijd van de oncomfortabele plastic tuinstoelen is voorbij. Wat is er nou fijner dan lekker buiten weg te dromen in de zachte kussens van jouw eigen loungeset? Van landelijk klassiek tot strak modern, in ons tuincentrum vind je loungesets in diverse stijlen. Kom bij ons langs voor advies en bezoek onze showroom om de loungesets uit te proberen. Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze webshop waar je loungesets online kunt bestellen.

Loungesets bestellen in diverse materialen

Vanaf het vroege begin van het voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen bij GroenRijk Rijswijk in onze showroom te pronken. Een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen, maar ook hardhout en de combinatie aluminium met hardhout. Ook de (kunststof) rotan tuinmeubelen hebben wij op voorraad: niet van echt te onderscheiden en wat helemaal mooi is ze zijn vrijwel onderhoudsvrij. Je bent in ons tuincentrum van harte welkom om het aanbod te bekijken, maar neem ook eens een kijkje in onze webshop waar je tuinmeubelen ook heel gemakkelijk kunt bestellen.

Merken loungesets in onze showroom te Rijswijk

Wij verkopen loungesets van de onderstaande merken:

  • Exotan
  • Lesli Living
  • Tierra Outdoor

Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen en laat je adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort loungeset het beste bij je past. Naast tuinmeubelen verkopen wij ook volop barbecues, tuinplanten en meer. In het geval je telefonisch meer informatie wilt over ons assortiment, bel dan op: 015-2126359. Neem ook zeker een kijkje in onze webshop waar diverse loungesets gemakkelijk te bestellen zijn!

Bekijk loungesets in de webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen