Tuinset

Opzoek naar uw droom tuinset om deze zomer optimaal te genieten van uw tuin of balkon? In dat geval moet u zeker een kijkje komen nemen in onze tuinmeubelen showroom. U kunt ons gemakkelijk vinden we zijn gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan en we hebben een groot parkeerterrein waar u gratis uw auto kunt neerzetten.

Een comfortabele tuinset uitkiezen in ons tuincentrum

Het ultieme zomergevoel is met familie of vrienden creeert u met buiten eten en lekker lang natafelen. Een stijlvolle en comfortabele tuinset in uw tuin is hiervoor essentieel. In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan tuinsets van hoogwaardige en weerbestendige materialen. De meeste tuinsets bestaan uit 4 of 6 stoelen met een tafel.

Materiaal tuinsets

In ons tuincentrum vindtu tuinsets van diverse materialen:

  • Wicker
  • Teak hout
  • Alluminium
  • Kunststof

Onderhoud tuinmeubelen

Bij de keuze is het belangrijk u af te vragen of u jaarlijks onderhoud wil plegen of niet. En of de tuinmeubelen in de winter binnen kunnen staan of niet.

Houten tuinmeubelen behoeven de meeste onderhoud. Omdat hardhouten tuinmeubelen na verloop van tijd een grijze en matte kleur krijgen, is het belangrijk dat u ze twee keer per jaar behandelt. Maak nieuwe, hardhouten tuinmeubelen schoon met een zachte borstel en tuinmeubelreiniger. Gebruik nooit een hogedrukreiniger, want die beschadigt de natuurlijke waslaag van het hout. Wrijf de schone meubelen vervolgens in met een dikke laag tuinmeubelolie. U kunt dit het best doen met een borstel. Laat de olie 15 minuten inwerken en neem de meubelen af met een droge doek. 

Kunststof is een ideaal materiaal voor tuinmeubelen als u weinig onderhoud wilt hebben. Het is sterk en leverbaar in diverse kleuren en vormen. Toch hebben de meubelen wel wat aandacht nodig om ze in goede staat te houden. In het tuincentrum verkopen we een spray die vul afstoot het is goed om nieuwe tuinmeubels daarmee in te spuiten. Kunststof tuinsets kunnen het gehele jaar buiten blijven staan. Door banken en tafels schuin tegen de muur of tafel te zetten kan water gemakkelijk wegspoelen dit voorkomt schimmel. Verwijder regelmatig de takken en bladeren van de tuinmeubelen . En maak de tuinmeubelen tot slot schoon met een zachte borstel of doek, zodat het materiaal niet beschadigt. U kunt hier gewoon een alles reiniger voor gebruiken.

Aan alluminium tuinsets heeft u nauwlijks werk.  Neem ze enkel af met een doekje om te voorkomen dat vuil zich hecht ook hierbij kan een allesreiniger gebruikt worden. Alluminium tuinmeubeles zijn gevoelig voor zonlicht en kunnen na verloop van tijd dof worden door UV. Om dit te voorkomen, smeert u het meubel in met aluminiumwax.

MERKEN LOUNGESETSTuinset bij GroenRijk in Rijswijk

Wij verkopen loungesets van de onderstaande merken:

  • Exotan
  • Noach
  • Tierra Outdoor

Merken tuinsets

Wij verkopen tuinsets van de onderstaande merken:

  • Exotan
  • Noach
  • Tierra Outdoor

Kom langs in ons tuincentrum voor advies en bezoek onze showroom om de dining sets uit te proberen. In het geval u telefonisch meer informatie wilt over ons aanbod, bel dan op: 015-2126359

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen