Kerstshow

Een kerstshow bezoeken in de omgeving Rijswijk, Delft en Den Haag? De mooiste versiering voor de kerstperiode koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk! In de aanloop naar de feestdagen toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom vanaf eind oktober genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstartikelen van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo, Kurt S. Adler en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor binnen en een zeer ruim aanbod voor buiten. Zo kunt u ook buiten de boel eens flink versieren! Tijdens de donkere dagen mag het buiten wat gezelliger worden gemaakt. Bestel nu al uw favoriete kerstartikelen online in onze webshop

 

Bestel kerstartikelen online!

 

Kerstshow nabij Den Haag

Tijdens een bezoek aan de kerstshow van GroenRijk 't Haantje nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige kerst bij u thuis. Kerst 2020 zal anders zijn dan we gewend zijn. Zorg voor meer gezelligheid en sfeer in huis met de kerst trends van 2020! Heerlijk geurende kerstbomen, een bijpassende kerstboomstandaard, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kunt u bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes, kerstboeketten en kerstkransen te maken! Een leuke activiteit voor thuis met de kinderen of met een vriendin, aan de slag met materialen voor eigen gemaakte kerstdecoratie. Een jaarlijks terugkerende musthave is de Kerstster: dé kamerplant die u in huis moet hebben tijdens de feestdagen.

It's all about Christmas: dé Kerst trends van 2021!

Elk jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Binnenkort meer over de thema's in de nieuwe kerstshow.

Terugblik 2020: onze kerstshow nabij Den Haag en Delft

Mocht u de kerstshow van 2020 hebben gemist, in onderstaande video is nog een mooie sfeerimpressie te zien. Benieuwd naar alle thema's van dit jaar? Vanaf eind oktober is de kerstshow van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag, Delft en Pijnacker te bewonderen!

Merken kerstartikelen

Op onze kerstshow vindt u ontzettend veel producten van onder andere de volgende merken:

Kunstkerstbomen van Triumph treeKerstverlichting van LumineoBolsius kaarsenBlack box kunstkerstbomen

Bezoek aan de kerstshow plannen? Een uitje voor groot en klein!

Kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven! Vergeet tijdens uw bezoek niet om even te stoppen bij ons Tuincafé. In ons tuincentrum vindt u namelijk een lunchroom waar u kunt genieten van een heerlijke koffie met een gebakje of een vers belegd broodje. Maak er dus een compleet uitje van en kom naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bestel kerstartikelen online!