Kerst

De mooiste versiering voor Kerst koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk! In de aanloop naar de feestdagen toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom vanaf eind oktober genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstartikelen van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo, Kurt S. Adler en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor binnen, maar ook een zeer ruim aanbod voor buiten. Zo kunt u ook buiten de boel eens flink versieren! Tijdens de donkere dagen mag het buiten ook wat gezelliger worden gemaakt.

Kerstwinkel nabij Den Haag

Bij GroenRijk 't Haantje nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige Kerst. Heerlijk geurende kerstbomen, een bijpassende kerstboomstandaard, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kunt u bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes en kerstkransen te maken! Vergeet ook zeker niet de Kerstster: dé kamerplant die u in huis moet hebben tijdens de feestdagen. Op onze kerstafdeling vindt u ontzettend veel producten van onder andere de volgende, bekende merken:

Kunstkerstbomen van Triumph treeKerstverlichting van LumineoBolsius kaarsenBlack box kunstkerstbomen

It's all about Christmas: dé trends van 2020!

Elke jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Zo vindt u onder andere de volgende thema's:

  • Mountain Lodge - Op zoek naar een winters thema? Bekijk dan eens alle kerstversiering van 'Mountain Lodge'! Bij dit thema horen veel blauwtinten en wit in combinatie met sneeuweffecten.
  • Nature's Gift - Een romantisch kerstthema, dat is Nature's Gift. Dit thema bestaat uit zachte pasteltinten gecombineerd met grijs. Droogbloemen zijn momenteel super hip en ook deze vind je terug in dit thema. Misschien een gekke combinatie, maar het is super sfeervol en mooi!
  • Wild Glam - Een thema met veel glamour is het 'Wild Glam' kerstthema! We zien hier veel dierenprints in combinatie met diverse bruintinten. Dit thema straalt veel warmte en luxe uit en past daardoor perfect bij de feestdagen!
  • Under The Stars - De kleuren die bij dit thema passen, zijn vrij neutraal: wit, champagne, zwart en bruin. Maar deze kleuren in combinatie met prachtige, sfeervolle decoratie zorgt voor een mooi kerst effect.

Bent u benieuwd naar al onze thema's? Kom dan snel eens langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Kerst | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Kerstshoppen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Vanaf eind oktober is onze kerstafdeling helemaal klaar. De echte kerstbomen zijn vanaf half november binnen. Wij verkopen onder andere de Nordmann spar, Servische Spar, Picea Conica en de fijnspar. Kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven! Vergeet tijdens uw bezoek ook niet om even te stoppen bij ons Tuincafé. In ons tuincentrum vindt u namelijk een lunchroom waar u kunt genieten van een heerlijke koffie met een gebakje of een vers belegd broodje. Maak er dus een compleet uitje van en kom naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bekijk hier onze openingstijden!