Voorleescafé

Voorlezen kan in ons voorleescafe! Alle kinderen zijn welkom!

Kom naar ons voorleescafé! Een leuke en gratis activiteit voor de kinderen. Iedere laatste woensdag van de maand is het in ons tuincafé tijd voor het voorleescafé! De verhalen hebben iedere maand een ander thema en worden zowel voorgelezen als uitgebeeld door een dame van Studio Springboon. Het voorlezen begint altijd om 10 uur tot ongeveer 10.30 en daarna is er nog de mogelijkheid om te knutselen in het thema van het voorlezen tegen een kleine vergoeding. Uiteraard is het voor de ouders, opa en/of oma dan de mogelijk om lekker koffie te drinken in ons tuincafé. Entree is GRATIS!

Voorleescafé januari: Dieren!

Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Tuincentrum Groenrijk 't Haantje terecht voor het voorleescafé.

Elke keer is er weer een ander thema. Dit keer eentje met feestelijke verhalen want het thema is DIEREN. 

Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg… Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Help je mee, zodat alle dieren veilig aan de overkant komen?
Tijdens het voorleescafé voor de Nationale voorleesdagen gaan we eerst het verhaal “Ssst! De tijger slaapt” lezen met de kamishibai. Dit vertelkastje leent zich goed om voor te lezen voor grotere groepen (tot 15 kinderen) en heeft een interactief karakter. Kom daarom gezellig met papa, mama, opa, oma of de oppas langs bij Groenrijk 't Haantje.

Na het verhaal kun je nog lekker iets knutselen wat met het verhaal te maken heeft.

Er wordt voorgelezen in het tuincafé van 10.00-10.30 gratis toegang en daarna kun je lekker komen knutselen met Studio springboon van 10.30-11.30 (tegen een vergoeding)

Voor een hapje en drankje kun je terrecht in het Tuincafé
Voorlezen studio springboon bij GroenRijk Rijswijk

Meer weten of andere vragen? Bel of mail ons!

Data: , , , , , , , , , , , , , , , en