Kerst Workshop (=afgelast)

Kerst Workshop (=afgelast)

Let op: i.v.m. aanscherping van de Corona maatregelen hebben wij besloten deze workshop te cancelen. Onze excuses voor het ongemak! Wij hopen dat workshops in de toekomst weer mogelijk worden.

Het is weer tijd voor de Kerstworkshops bij GroenRijk ’t Haantje!


Ook dit jaar organiseren we weer kerstworkshops. Onder deskundige begeleiding maken we er een gezellige avond van zodat je naar huis gaat met een mooi kerstarrangement / kerststukje. De avond is eventueel te combineren met een warme maaltijd in ons Tuincafé voorafgaand aan de workshop. Iedere week zal een andere daghap geserveerd worden, deze is te bestellen voor €14,95 inclusief één drankje. Volg ons op social media om te zien welke daghap in die week op het menu staat.

Eerst volgende kerstworkshop: kerststukjes maken

Schrijf je in en kom een prachtig kerststukje maken! Je kunt tijdens de avond kiezen uit twee voorbeelden zoals onderaan deze pagina afgebeeld. Een stukje op een schaal voorzien van een houtrelief met als basis een stronk of voorzien van stalenbogen. Tijdens de avond van je keuze vul je naar eigen smaak het stuk aan met kerstgroen, decoratie en snijbloemen.

Kortom een perfect avondje uit met vriendinnen op een zeer groene locatie! En je gaat gegarandeerd met een mooi kerstarrangement naar huis.