Een gratis schets voor een groene tuin!

Een gratis schets voor een groene tuin!

Zaterdag 7 oktober kun je een gratis schetsontwerp laten maken voor een groene tuin op het Groen Klimaatplein in Groenrijk ’t Haantje. Drie professionele tuinontwerpers staan dan klaar om jouw tuin te veranderen in een groene oase waar minder hitte en wateroverlast is en dieren graag komen. Woon je in Rijswijk en wil je zo’n groene tuin? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Tijdens de ontwerpsessie krijg je gedurende 45 minuten advies en ga je naar huis met een schets als eerste stap naar een groene tuin. Daarnaast krijg je nuttige tips & tricks over hoe je jouw tuin groener maakt en groener houdt.

Hoosbuien, hitte en langdurige droogte komen steeds vaker voor en leiden tot overlast en schade. Door bebouwing en verharding stroomt het regenwater af naar het riool in plaats van dat het wordt vastgehouden voor droge tijden. Met een groene tuin kan het water wegzakken in de bodem, zit je tijdens hete dagen lekker koel en trek je vogels, bijen, vlinders en egels aan.

Hoe werkt het?

Klimaatkrachtig Delfland, Steenbreek Rijswijk en Tuincentrum Groenrijk ‘t Haantje bieden deze tuinschetsen gratis aan. De plekken zijn beperkt, daarom kun je jezelf aanmelden via de volgende link: https://forms.office.com/e/unskHLrAHd

In het aanvraagformulier wordt gevraagd om algemene informatie over de tuin. Je kunt in het formulier kiezen voor een tijdslot tussen 10:00 en 16:10 uur. Vol = vol!

Datum: