Voorleescafé

Voorlezen kan in ons voorleescafe! Alle kinderen zijn welkom!

Kom naar ons voorleecafé! Een leuke en gratis activiteit voor de kinderen. Iedere laatste woensdag van de maand is het in ons tuincafé tijd voor het voorleescafé! De verhalen hebben iedere maand een ander thema en worden zowel voorgelezen als uitgebeeld door een dame van Studio Springboon. Het voorlezen begint altijd om 10 uur tot ongeveer 10.30 en daarna is er nog de mogelijkheid om te knutselen in het thema van het voorlezen tegen een kleine vergoeding. Uiteraard is het voor de ouders, opa en/of oma dan de mogelijk om lekker koffie te drinken in ons tuincafé. Entree is GRATIS!

Voorleescafé Juni: Boer Boris

Het thema van het maandelijkse voorleescafé bij tuincentrum Groenrijk het Haantje is deze maand: Boer Boris. Dit jaar bestaat Boer Boris 5 jaar! Vandaar dat hij en zijn mooie verhalen wel een eigen voorleescafé verdienen. Dus trek je overal uit de kast en kom gezellig langs. Er wordt voorgelezen in het thema, na afloop kun je in boer Boris stijl komen knutselen.Voorlezen studio springboon bij GroenRijk Rijswijk

Het voorlezen start om 10.00 tot 10.30 in het tuincafé en is gratis toegankelijk. Daarna kun je komen knutselen tussen 10.30 en 11.30 tegen een kleine vergoeding.

Meer weten of andere vragen? Bel of mail ons!

Data: , , , , en